Amp Human - PR Lotion Bottle - 300 gram - 2 + 1 gratis - Amp Human PR Lotion - Bicarbonaat - Verzorging

Amp Human - PR Lotion Bottle - 300 gram - 2 + 1 gratis

EAN: 850014080402
Prijs: €75,99 €113,99 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Vergelijkbare producten

Voor een beperkte tijd kun je profiteren van een geweldige aanbieding om een grote voorraad in te slaan en tegelijkertijd flink te besparen.

Amp Human PR Lotion Bottle is een innovatief product dat speciaal is ontworpen om atleten te helpen hun prestaties te verbeteren en hun hersteltijd te verminderen. Deze lotion bevat een gepatenteerde formule die is ontwikkeld om melkzuurophoping te verminderen, spiervermoeidheid te vertragen en het herstel te versnellen.

Door Amp Human PR Lotion voor je training aan te brengen, kan het helpen bij het verbeteren van de doorbloeding en het optimaliseren van de zuurstofopname en de spierfunctie. Dit kan resulteren in verbeterde uithoudingsvermogen, verhoogde kracht en snelheid, en verminderde spierpijn na de training.

De Amp Human PR Lotion wordt geleverd in een handige fles, waardoor het gemakkelijk is aan te brengen en mee te nemen naar je trainingssessies of wedstrijden. Het is geschikt voor gebruik door atleten van alle niveaus en sportdisciplines.

Gebruik de Amp Human PR Lotion als onderdeel van je trainingsroutine om je prestaties te optimaliseren en je hersteltijd te verkorten. Raadpleeg altijd de instructies op de verpakking voor het juiste gebruik en de aanbevolen dosering.

Wanneer te gebruiken:
Deze producten zijn bedoeld om te worden gebruikt tijdens uw pre-workout routine. Breng ze aan voordat u begint met uw trainingssessie om optimaal te profiteren van hun voordelen.

Waar te gebruiken:
Deze producten zijn geschikt voor trainingen van het onderlichaam, inclusief de kuiten tot de onderrug. Voor trainingen van het bovenlichaam, zoals de armen, schouders, borst en rug, kunt u de producten ook gebruiken. Breng ze aan op de relevante spiergroepen om te helpen bij het verbeteren van de prestaties en het ondersteunen van uw training.

Ingrediënten: Natriumbicarbonaat, poloxamer 407, aqua (water), isopropylpalmitaat, lecithine, cetylalchol, propyleenglycol, gedenatureerde alcohol., Benzylalcohol, natriumhydroxide, polyglyceryl-4 lauraat, natriumlaurylsulfaat, menthol, sorbinezuur, parfum.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl