BYE! Isotonic Sportdrink - 1000 gram - BYE - Isotone sportdrank - Sportdranken - Tijdens de inspanning

BYE! Isotonic Sportdrink - 1000 gram

EAN: 8719326029610
Beoordeling 5,00
gebaseerd op 7 review(s)
Prijs: €22,95 €24,25 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

BYE! Isotone Sportdrank is een heerlijke en natuurlijke dorstlesser, verkrijgbaar in de smaken Rood fruit, Citroen en nieuwe smaak Watermeloen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, biedt het een 100% natuurlijke smaakervaring.

Deze sportdrank heeft een uitgebalanceerde mix van koolhydraten, bestaande uit 43% dextrose, 32% fructose en 18% maltodextrine, wat resulteert in een optimale 2-1 verhouding van glucose tot fructose. Bovendien is deze sportdrank uniek omdat het zowel als isotone sportdrank (14,5 liter) als hypotone sportdrank (25 liter) kan worden gedoseerd, waardoor het geschikt is voor duursporters die langdurige intensieve inspanningen leveren.

BYE! Isotone Sportdrank bevat alle essentiële elektrolyten die nodig zijn om het lichaam goed gehydrateerd te houden, met 375 mg natrium en 100 mg magnesium per bidon van 500 ml. Het is verfrissend van smaak en ideaal voor zowel trainingen als wedstrijden.

Voordelen van de BYE! Isotonic Sportdrink:

- Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken: Citroen, Rood fruit en Watermeloen
- 100% natuurlijke smaak
- Optimale 2-1 verhouding van glucose tot fructose
- Vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen
- Verfrissend en hydraterend
- 2-in-1 sportdrank: doseren als isotone sportdrank (14,5 liter) en hypotone sportdrank (25 liter)
- Bevat alle essentiële elektrolyten
- Met 375 mg natrium en 100 mg magnesium per bidon van 500 ml

Ingrediënten: Dextrose, fructose, maltodextrine, citroenzuur, natriumchloride, calcium (lactaat), kalium (citraat), magnesium (citraat), natuurlijk rode bessen aroma’s, arabische gum, silicium, natuurlijke kleustof: beta-caroteen.

Per
100 gr
Energie / Energy
1581 kJ / 372 kcal
Koolhydraten
93 gram
waarvan suikers
74 gram
Vetten
0 gram
waarvan verzadigd
0 gram
Eiwitten
0 gram
Vezels
0 gram
Natrium
1071 mg
Calcium
486 mg
Magnesium
286 mg
Kalium
271 mg
Fosfor
214 mg


Allergenen declaratie EU:
Product bevat sporen van melk, soja en granen die gluten bevatten.

 

Doseringsadvies:

Gebruik Als Isotonic Sportdrink

Los 1 Maatschep poeder (ca 35 g) op in een bidon met 500 ml water. (of 1,5 ca 50 g in een bidon met 750 ml water)

Verdeel het drinken van de Isotonic Sportdrink tijden de warming up (ideaal is het drinken van 200ml tot 300ml) over een periode van 1 uur voor aanvang tot vlak voor de inspanning/wedstrijd. Tijds de inspanning/wedstrijd wanneer mogelijk ieder halfuur ca 300ml van de Isotonic Sportdrink tot je te nemen. 

Gebruik Als Hypotonic Sportdrink

Los 1/2 Maatschep poeder (ca 20 g) op in een bidon met 500 ml water. (of 1,5 ca 35 g in een bidon met 750 ml water)

voor en tijdens de training en/of wedstrijden naar eigen behoefte. richtlijn drink 500 ml (1 bidon) tot ca 1 liter verdeeld over 60 minuten, hoeveelheid is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de mate van inspanning.

Uitleg keuze van samenstelling/Mixen.

  • Isotonic Sportdrink (Verhouding 70 g op 1 liter water/of 35 g in een bidon 500 ml) bevat ca 8 g Koolhydraten/Suikers per 100 ml en heeft nagenoeg dezelfde osmotische druk als het lichaamsvocht. een isotonic drank wordt daardoor ongeveer even snel door het lichaam opgenomen als water. Het doel is een combinatie te vormen van een dorstlesser EN als energieleverancier voor het lichaam. Ideaal voor duursporters die voor een langdurige intensieve inspanning gaan!
  • Hypotonic Sportdrink (Verhouding 20 gr op 1 liter water/of 10 g in een bidon 500 ml) bevat minder dan 4 g Koolhydraten/Suikers per 100 ml. Het doel hiervan is de drank als dorstlesser te gebruiken. Een hypotonie samengestelde drank zorgt dat mineralen sneller worden opgenomen door het lichaam dan water alleen. Ideaal voor recreatiesporters of korte trainingen/wedstrijden.

 

Reviews

Robbert KeusBeoordeling 12-02-2018Het is de eerste keer dat ik met BYE isodrank rijd . De smaak is niet te krachtig waardoor je geen dorstig gevoel blijft houden. Ik vind de smaak top en heb het gevoel dat wanneer ik wat gedronken heb ook de nodige energie binnen krijg. Door de goede smaak heb ik in een strandrace ook altijd een bidon helemaal leeg gedronken puur doordat de smaak goed is blijf je goed doordrinken Reacties (0)
Reactie
StanBeoordeling 23-01-2018De BYE! Isotonic Sportdrink gebruik ik tijdens de wedstrijd en is een van de weinige sportdranken waarbij ik geen last van mijn buik krijg. Reacties (0)
Reactie
kim bodemannBeoordeling 23-01-2018Ik ben erg te spreken over de dorstlesser van BYE! Hij smaakt goed en is makkelijk weg te drinken, ook werkt hij goed dorstlessend. Reacties (0)
Reactie
Guus SmitsBeoordeling 19-06-2017Een fijne sportdrank die qua sterkte goed te doseren is, en ook belangrijk niet te zoet is en of een plakmond oplevert. Vind hem ook gewoon lekker smaken. Zou deze zeker aanraden! Kortom een sportdrank die doet wat hij moet doen! Reacties (0)
Reactie
stan vd hanenbergBeoordeling 02-05-2017Ik gebruik deze isotonische sinds het begin van dit jaar ,en mijn bevindingen zijn erg goed !
ik ben zelf een wedstrijdrenner en had regelmatig last om tijdens de inspanning goed te blijven drinken ,omdat mijn maag niet tegen het hele zoete kan .
maar met de BYE Isotonic Sportdrink kan ik goed blijven drinken zonder ergens last van te krijgen !!
TOP product
Reacties (0)
Reactie
Remco SmitsBeoordeling 05-12-2016mijn eerste ervaring met de BYE isotonic Sportdrink.
de lekkere en frisse fruitsmaak is goed te proeven en drinkt goed weg.
je drinkt hier gerust teveel van tijdens de training.
geen slijmerige nasmaak en overdreven zoete sportdrank.
1 klein minpuntje vindt ik wel het maat schepje. het is moeilijk te vinden in de pot en dan het doseren ervan is ook lastig omdat de schep groter is dan de opening van de bidon.
Reacties (0)
Reactie
Een kritische gebruikerBeoordeling 26-08-2016Onderstaand mijn ervaring met de sportdrank BYE:

Vooropgesteld dat niet het hele beschikbare scala aan sportdrank mijn smaakpapillen ooit gepasseerd is, mag ik toch wel stellen dat een behoorlijk aandeel daarin mij toch nooit echt heeft kunnen triggeren. Was het niet de smaak of de wrange bijsmaak achteraf dan was het wel de overdreven (kunstmatige) zoetigheid waarmee de sportdrank de plank volledig missloeg.

Niets van dit alles is terug te vinden bij de nog niet zo lang geleden geïntroduceerde sportdrank BYE. Mijn eerste kennismaking met het product was de tekst zoals die op papier voorgeschoteld wordt door de fabrikant. Maar kloppen alle beweringen nou van wat er op papier staat?

Ja, de praktijk toont aan dat dit klopt. Een paar voor mij althans saillante details, die van doorslaggevende aard waren:
• Smaak is voortreffelijk (rood fruit), alles in de juiste proporties, niets overdreven. Een vleug van genoemde geur komt je al tegemoet als je de pot opendraait.
• Het is beslist geen zoete, plakkerige “rommel” maar gewoon wat op papier wordt beloofd – namelijk: natuurlijk en verfrissend.
• Omdat men zich beroept zoveel mogelijk terug te vallen op natuurlijke producten zou men kunnen verwachten dat de houdbaarheidsdatum relatief aan de korte kant is. Ook dit is niet het geval; er is een heel ruime houdbaarheidstermijn.

Conclusie: voor mij is de fase van experimenteren voorbij!

Een kritische gebruiker.
Reacties (0)
Reactie

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl