Concap Drive 55-11 - 900 gram - Sportdranken - Tijdens de inspanning

Concap Drive 55-11 - 900 gram

EAN: 7107962162562
Beoordeling 4,50
gebaseerd op 2 review(s)
Prijs: €24,50 €28,50 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Tijdelijk uitverkocht

Concap Drive 55-11 is een speciale drank die alle voordelen van een isotone drank combineert met ingrediënten die de energie en uithoudingsvermogen bevorderen. Het is ontworpen als een complete ondersteuning voor kwaliteitstrainingen of -wedstrijden, en biedt een handig alternatief voor het apart mengen van isotone dranken en snelle energiebronnen.

Belangrijke kenmerken en voordelen van Concap Drive 55-11 zijn onder andere:

- Isotone hydratatie: De drank biedt de voordelen van een isotone drank, die helpt bij het handhaven van een evenwichtige vochtbalans en het leveren van koolhydraten en elektrolyten tijdens fysieke inspanningen. Dit zorgt voor een optimale hydratatie en ondersteunt de prestaties.

- Energie en uithoudingsvermogen: De toegevoegde ingrediënten zijn gericht op het bevorderen van energie en uithoudingsvermogen. Dit kan helpen bij het leveren van de benodigde energie tijdens langdurige trainingen of wedstrijden, en het vertragen van vermoeidheid.

- Aanbevolen gebruik: Voor een wedstrijd wordt aanbevolen om een dosis in te nemen binnen een periode van 50 minuten, beginnend een uur voor aanvang van de activiteit. Tijdens de wedstrijd kan een extra dosis worden bereid in een bidon voor verdere inname.

GEBRUIKSADVIES:

Meng een maatlepel (30g) Concap Drive 55-11 met 500 ml water. Concap Drive 55-11 kan voor, tijdens en na fysieke inspanningen gedronken worden.

INGREDIËNTEN: dextrose (57%), maltodextrine (29%), fructose (9%), zuurteregelaar: organisch citroenzuur (2%), aroma, zoetstof: sucralose.

VOEDINGSWAARDEN: calorieën 380 kcal / 1520 kJ, vetten 0g, verzadigde vetten 0g, cholesterol 0g, koolhydraten 95g, voedingsvezels 0g, suiker 66g, eiwitten 0mg, natrium 167mg, guarana-extract (22% cafeïne) 417mg, l-taurine 333mg, groene thee extract 333mg, rhodiola rosea (3% rosavinen) 333mg, cafeïne watervrij 167mg, vitamine C (als ascorbinezuur) 167mg, l-ornithine 167mg, l-arginine alpha-ketoglutaraat 167mg, sint-janskruid 133mg, kolanoot- extract 133mg, ilex guayusa-extract 133mg, vitamine B3 (als niacine) 16mg, vitamine B6 (als pyridoxine) 1400mcg, vitamine B1 (als thiamine) 1100mcg, vitamine B9 (als foliumzuur) 83mcg.

Reviews

Buddy v d rheeBeoordeling 30-09-2019Gebruik dit product nu al een tijdje het idee van Concap om 2 in 1 te mengen sprak me zeer aan gezien ik dat altijd zelf deed door of te mengen of één bidon met isotoon en ander met duur en energie . De samensteling werkt goed en de smaak vindt ik super . Ik beveel het product zeker aan ook al gezien je nu niet na hoeft te denken welke bidon moet ik nu pakken dus
altijd raak ????
Reacties (0)
Reactie
Remco SmitsBeoordeling 18-04-2019een zeer lekkere en makkelijk in gebruik Isotone sportdrank, de smaak is lekker aangenaam zoet. Ik krijg er geen plakmond van.
Drink goed weg tijdens inspanningen.
Alleen jammer van het iets te grote schepje voor tacx bidonnen, verder zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een smaakvolle sportdrank.
Reacties (0)
Reactie

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl