GoldNutrition Electrolyte Sticks - Wild Berries - 10 x 3 gram - Energietabletten - Tijdens de inspanning

GoldNutrition Electrolyte Sticks - Wild Berries - 10 x 3 gram

Prijs: €5,99 €6,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonde
Tijdelijk uitverkocht

Bij langdurige lichaamsbeweging, vooral bij hoge temperaturen, verliest het lichaam veel water en mineralen via zweet. Het drinken van water is essentieel voor hydratatie, maar bij langdurige inspanning is dit niet voldoende. Elektrolyten die verloren gaan door zweet moeten worden vervangen, omdat hun balans essentieel is voor het behoud van metabolische processen. Natriuminname is uiterst belangrijk om situaties van hyponatriëmie, ook wel bekend als hyperhydratie, te voorkomen.

GoldNutrition Electrolytes Stick is een uniek supplement dat elektrolyten en natriumbicarbonaat combineert om een adequate vervanging van elektrolyten die tijdens training verloren zijn gegaan te garanderen en zo de prestaties te maximaliseren en een sneller herstel te bevorderen. Het is ook een goede alternatieve optie voor degenen die elektrolyten willen vervangen zonder tegelijkertijd koolhydraten binnen te krijgen.

Het bevat magnesiumcarbonaat, natriumchloride en kaliumfosfaat en heeft een verfrissende smaak van rode vruchten. Het bevat ook natriumbicarbonaat, een stof die als buffer werkt. Deze stof helpt de verzuring van het lichaam te verminderen en verbetert de fysieke prestaties.

Het product wordt geleverd in poedervorm in handige individuele zakjes, waardoor het gemakkelijk kan worden meegenomen en kan op 2 verschillende manieren worden gebruikt:

- Direct in de mond oplossen voor gemakkelijkere en snellere opname.
- Oplossen in water: dit is een goede optie voor degenen die elektrolyten willen aanvullen zonder tegelijkertijd koolhydraten binnen te krijgen.

GoldNutrition Electrolytes Sticks zijn het ideale product voor:

- Het vervangen van mineralen;
- Het hydrateren van atleten;
- Het voorkomen van hyponatriëmie.

Hoe te gebruiken?

Neem 1 zakje (3g) per duurtraining, direct in de mond of verdund met water. Dit product kan gedurende het hele sportseizoen worden ingenomen, vooral in de meest intense fase, en is vooral geschikt voor warmere dagen. Het kan worden ingenomen vanaf 16 jaar met een aanpassing van de dagelijkse dosis.

Ingrediënten: Fructose, magnesiumcarbonaat, verdikkingsmiddel (pectine), natriumbicarbonaat, natriumchloride, kaliumfosfaat, aroma, zuurmiddel (citroenzuur), zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden uit stevia).

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl