Mountaindrop ENERGY BAR - + Shilajit en Ashwagandha KSM-66 - 1 x 45 gram - Energierepen - Tijdens de inspanning

Mountaindrop ENERGY BAR - + Shilajit en Ashwagandha KSM-66 - 1 x 45 gram

Prijs: €2,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Vergelijkbare producten

Gebruiksaanwijzing

Gebruik dagelijks 1-3 energierepen.

Bewaring

Bewaar op een droge plaats, goed afgesloten en bij kamertemperatuur.

Benut Jouw Volledige Lichaamskracht met de MOUNTAINDROP Energy Bar – De Ultieme Gezondheids- en Energieboost!

Zoek je een gezonde en lekkere manier om de dag door te komen? Zoek niet verder dan de MOUNTAINDROP Energy Bar! Onze unieke mix van biologische ingrediënten, gecombineerd met 's werelds beste Shilajit en Ashwagandha ksm-66, zorgt niet alleen voor een natuurlijke energieboost, maar ook voor een heerlijke smaak die je naar meer doet verlangen. Met een perfecte balans van zoetheid en knapperigheid zijn onze repen de ultieme snack die je eet zonder schuldgevoel. Bovendien zijn onze repen veganistisch, glutenvrij en vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, waardoor ze de perfecte snack zijn voor iedereen. Maar dat is niet alles – onze energierepen ondersteunen ook de algehele gezondheid en het welzijn, met meer focus, verbeterde sportprestaties, minder stress enz. Neem geen genoegen met gewone energierepen – kies voor de MOUNTAINDROP Energy Bar en benut jouw volledige lichaamskracht terwijl je jouw smaakpapillen verwent.

Voed Jouw Lichaam met de Beste – Perfecte Snack voor een Actieve en Drukke Levensstijl!

De MOUNTAINDROP Energy Bar zit boordevol natuurlijke, biologisch gecertificeerde ingrediënten die zorgen voor een gezonde en lekkere ondersteuning gedurende jouw dag. Onze repen zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waaronder noten, zaden en fruit, die zorgen voor een perfecte balans aan eiwitten, vezels en gezonde vetten om je een vol en verzadigd gevoel te geven.

Als het op suiker aankomt, kan je vertrouwen op de MOUNTAINDROP Energy Bar. We weten dat je geen kunstmatige stoffen wilt die je neerslachtig maken. Daarom gebruiken we geen toegevoegde suiker in onze repen, maar wel de zoetheid uit sappige, natuurlijke dadels. We noemen het graag "zoet zonder vals spelen", want echt, wie heeft al die extra suiker nodig?

Maar laat je niet misleiden door het gebrek aan suiker – onze hazelnoot- & cacaosmaak zorgt voor de heerlijkheid waarnaar je verlangt in een snack. Het is de perfecte combinatie van noot- en chocoladeachtige goedheid die je het gevoel geeft dat je toegeeft aan een traktatie, ook al voed je jouw lichaam met alle goede dingen die het nodig heeft.

Maar wat onze energierepen echt onderscheidt is de toevoeging van Shilajit en Ashwagandha ksm-66 – twee krachtige ingrediënten die bekend staan om hun gezondheidsvoordelen. Shilajit is een natuurlijk mineralencomplex dat meer dan 80 mineralen en sporenelementen bevat, waaronder fulvinezuur, dat helpt om de energie te verhogen en vermoeidheid te verminderen. Het heeft ook ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen die helpen om de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen.

Ashwagandha ksm-66 is een klinisch bewezen adaptogeen, dat het lichaam helpt om zich aan te passen aan stress en ontspanning bevordert. Het is aangetoond dat het de focus en cognitieve functie verbetert, angst en stress vermindert en sportprestaties verbetert.

Samen zorgen deze twee ingrediënten voor een natuurlijke energieboost die niet alleen de focus en productiviteit helpt te verhogen, maar ook de algehele gezondheid en het welzijn ondersteunt. Dus of je nu een drukke professional of een atleet bent, de MOUNTAINDROP Energy Bar is wat je nodig hebt.

Blijf energiek onderweg met de MOUNTAINDROP Energy Bar

Ben je het beu om je halverwege de dag futloos en uitgeput te voelen? Heb je een snelle en eenvoudige manier nodig om je energieniveau te verhogen en je doelen te behalen?

Onze repen zijn de perfecte oppeppende snack halverwege de ochtend of 's middags om energiek te blijven. Of je nu gaat sporten of gewoon een lange werkdag probeert door te komen, wij helpen jou hierbij. 
En het beste deel? Je hoeft geen smaak op te offeren voor voedzaamheid. Onze hazelnoot- & cacaosmaak is een heerlijke manier om de zoetekauw in je zonder schuldgevoel te verwennen.

Zit je vast in een vergadering of ben je onderweg? Geen probleem. Onze repen zijn compact en eenvoudig op te bergen in jouw tas of bureaulade, zodat je altijd een gezonde snack bij je hebt. Bovendien geef je met alle natuurlijke ingrediënten en toegevoegde Shilajit en Ashwagandha ksm-66 jouw lichaam de energie die het nodig heeft om alles op je pad aan te pakken.

Dus waar wacht je nog op? Probeer de MOUNTAINDROP Energy Bar vandaag nog en ontdek zelf hoe het je kan helpen om je dag eenvoudig door te komen. Wie weet ben je niet meer te stoppen!

Ingrediënten: gedroogde dadels*, noten (geroosterde hazelnoten* 10% amandelen*, cashewnoten*), cacaopoeder* 9%, kokoschips*, zonnebloempitten*, pompoenpitten*, 200 mg ashwagandha KSM-66* 0,44%, 200 mg shilajit 0,44%. *gecertificeerde biologische ingrediënten. Het kan af en toe notendoppen en fruitpitten bevatten.

Koel, droog en donker bewaren

Voedingswaarde per 100 gram 45 gram
Energiewaarde 1802 kJ / 430 kcal 812 kJ / 194 kcal
Vet 21 g 9,6 g
   waarvan verzadigd 6,8 g 3,1 g
Koolhydraten 49 g 22 g
   waarvan suikers 42 g 19 g
Vezel 8,5 g 3,8 g
Eiwit 11 g 5 g
Zout <0,01 g <0,01 g


Aanbevolen dagelijkse inname is 1 tot 3 repen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging voor een evenwichtige voeding. Niet geschikt voor zwangere en zogende moeders. Buiten bereik van kinderen houden.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl