SIS Go Energy Gel Deal - 8 Isotonic Gels + 4 Caffeine Gels + 3 Electrolyte Gels - Voordeelpakketten

SIS Go Energy Gel Deal - 8 Isotonic Gels + 4 Caffeine Gels + 3 Electrolyte Gels

Beoordeling 5,00
gebaseerd op 1 review(s)
Prijs: €25,00 €34,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Ontdek nu alle smaken en varianten van SiS GO Gels met dit voordelige voordeelpakket. Dit pakket biedt een uitgebreide selectie van de populaire SiS GO Gels, zodat je kunt genieten van de diversiteit aan smaken en voedingsstoffen die ze te bieden hebben.

SiS GO Gels zijn energiegels die speciaal zijn ontwikkeld om je snel en efficiënt van energie te voorzien tijdens je trainingen en wedstrijden. Ze zijn gemakkelijk in te nemen, zonder de noodzaak van extra water. Elke gel bevat een geconcentreerde mix van koolhydraten om je energieniveau te verhogen en je prestaties te verbeteren.

SiS GO Isotonic Gel - 8 x 60 ml

SiS GO Gel is een energiegel die je kunt innemen zonder water te drinken. Deze kant-en-klare gel zorgt voor een betere vochtopname en extra energie. Elk sachet bevat 60 ml gel en 25 gram complexe koolhydraten.

SiS GO+ Caffeine - 4 x 60 ml

SiS GO + Caffeine is een kant-en-klare energiegel die snel wordt opgenomen en daarom zonder water kan worden ingenomen. Het bevat dezelfde unieke eigenschappen als de GO Gel, maar met toegevoegde cafeïne en antioxidanten voor de ultieme energieboost.

SiS GO Energy + Electrolyte Gel - 3 x 60 ml

SiS GO Energy + Electrolye Isotonic Gel is een unieke kant-en-klare isotone gelformule die speciaal is ontwikkeld om de vochtbalans op peil te houden.

Indien een product niet op voorraad is, wordt het vervangen door een vergelijkbaar product. Houd er rekening mee dat de THT-garantie van 3 maanden niet van toepassing is op proefpakketten. Bovendien worden doorgaans extra's meegeleverd, zodat je extra veel verschillende producten kunt uitproberen.

Reviews

MaartenBeoordeling 25-09-2019Supercompleet pakket sis gels dit. Even alle smaken proberen. Ik vind zelf alleen de double espresso echt vreselijk. De rest is goed te doen. Zeker in zware inspanning is de lichte smaak van sis gels toch het fijnst. Ik heb veel gels geprobeerd, maar vooral de sis gel tropical smaak krijg ik erg makkelijk weg. Reacties (0)
Reactie

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl