De 5 lekkerste herstelrepen!

Het is belangrijk om je energievoorraad na een intensieve training zo snel mogelijk weer aan te vullen. Wanneer je dit doet binnen 30 minuten na de inspanning, neemt je lichaam de voedingstoffen het beste op. Met name het direct aanvullen van eiwitten kan het spierherstel van het lichaam na de inspanning versnellen / optimaliseren. Het nemen van een herstelreep die zowel eiwitten als koolhydraten bevat direct na de (duur)training is een gemakkelijke manier om de verloren energie direct en op een verantwoorde manier aan te vullen.

Wat mij betreft hoeft het nemen van een herstelreep niet alleen maar functioneel te zijn. Ik vind het een bijkomend voordeel als ze ook nog eens lekker zijn. Zo kijk ik tijdens mijn training al stiekem uit naar mijn ‘beloning’ in de vorm van een lekkere herstelreep. Ik deel met jullie 5 goede herstelrepen die ook nog eens lekker zijn!

1. Enervit The Protein Deal – Choco Vanilla Cream

Deze reep heeft niet de weeïge nasmaak die je vaak hebt bij producten met toegevoegde eiwitten. Hij heeft een crunchy bite en is gewoon oprecht superlekker. Ik zou hem bijna aan mijn visite serveren bij de koffie;-). De reep bevat 20 gram eiwit, is laag in suikers en is glutenvrij.

2. Born Recovery Nuts Bar

Deze reep van Born bevat veel noten en een klein laagje chocola. Doordat er zoveel noten in zitten is hij wat hartiger en minder zoet dan de meeste herstelrepen. Een welkome afwisseling na bijvoorbeeld het rijden van een lange tocht of een lange duurloop waarbij je al het nodige aan zoete dranken en voeding hebt genuttigd. Een reep bevat bijna 20 gram eiwitten.

3. Powerbar Protein Plus 30 % Bar – Cappuccino Caramel
 
Ook deze reep eet je voor je plezier! Overgoten door een lekkere laag chocolade, met de smaak van cappuccino en een laag zachte caramel. Deze reep bevat 17 gram eiwitten en bevordert het spierherstel. In deze lijn zijn nog een aantal andere heerlijke smaken, mijn advies is om ze allemaal eens te testen!

4. Enervit Protein Bar – Lemon / Cake

Veel herstelrepen hebben een chocoladesmaak. Voor wie hier niet zo van houdt of voor de afwisseling is deze reep heerlijk. Deze reep is lekker fris van smaak met een zachte coating. De reep bevat wat minder eiwitten dan de andere genoemde repen, namelijk ongeveer 11 gram.

5. Etixx Recovery Sports Bar – Caramel

Deze reep heeft een heerlijk smeuïge structuur waardoor je deze direct na een zware inspanning gemakkelijk weg kan krijgen. De reep bevat 13 gram eiwitten en heeft een heerlijke caramelsmaak.

Bekijk het assortiment van Concap op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Maxim op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van SiS op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

Lightning Socks - Fluo Geel

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo geel met lightning logo. De Wielervoeding Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Wit

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur wit met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen (97%) ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Fluo Blauw

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo blauw met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Zwart

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur zwart met wit lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer Lightning ‣

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2020 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl