De 5 fijnste drinkgels!

Een drinkgel is een gel waaraan water is toegevoegd. Door de toevoeging van water is deze gel isotoon en is de samenstelling vergelijkbaar met die in het lichaam. Hierdoor wordt deze gemakkelijk opgenomen door ons lichaam.

Anders dan bij een geconcentreerde energiegel is het dus niet nodig om water te gebruiken om de gel weg te spoelen / te verdunnen waardoor deze gemakkelijker wordt opgenomen. Dit is ideaal voor tijdens de inspanning. Je hoeft maar 1 handeling te verrichten en over het algemeen valt de gel wat ‘zachter’ op het maag- en darmstelsel dan een geconcentreerde gel. Met name tijdens het hardlopen kan dit prettig zijn wanneer je geen bidon of drinkflesje wilt meenemen maar wel een gel wilt gebruiken tijdens de inspanning.

In dit artikel deel ik met jullie de 5 fijnste drinkgels.

1. SiS GO Isotonic drinkgel – smaak Fruit Salad

Een van de meestverkochte drinkgels is de SiS GO Isotonic drinkgel. Deze vind ik persoonlijk ook echt superfijn en qua smaak vind ik de smaak Fruit Salad echt met stip de lekkerste. De gel bevat 22 gram koolhydraten.

2. Concap Extra Energy Gel
 
Deze gel is 80 milliliter dus je krijgt direct flink wat vocht binnen. De gel is lekker fris van smaak en hersluitbaar. Deze gel levert flink wat koolhydraten, namelijk 52 gram per gel. Wanneer je er hiervan 1 per uur neemt kom je daardoor al snel aan de energie die je nodig hebt en maximaal kunt opnemen gedurende de inspanning.

3. BYE! Pro Isotonic Gel

Deze gel van BYE is een hele bijzondere. Door de toevoeging van ketonen stimuleert de gel de vetverbranding. De toegevoegde BCAA zorgt o.a. voor spierherstel en de toevoeging van cafeine geeft een boost tijdens de inspanning. Lekker vloeibaar waardoor deze gemakkelijk weg te krijgen is en ook nog een lekker smaakje! De gel levert ook aardig wat energie, bijna 26 gram koolhydraten. Ook deze gel is hersluitbaar.

4. WCUP Energy Drink

Deze hersluitbare drinkgel van WCUP is in de smaak Lemon lekker fris van smaak en levert veel energie, 40 gram koolhydraten per stuk.

5. Born Super Liquid Gel – Cappuccino

Voor de liefhebben van cappuccino is deze gel van Born bij gebrek aan echte cappuccino tijdens de training zeker een aanrader. Deze gel is een goede energieleverancier met 21,5 gram koolhydraten en geeft door de toevoeging van cafeïne een flinke boost waardoor deze ook als finale gel erg prettig is. Deze gel is glutenvrij.

Bekijk het assortiment van Concap op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Maxim op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van SiS op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

Lightning Socks - Fluo Geel

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo geel met lightning logo. De Wielervoeding Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Wit

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur wit met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen (97%) ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Fluo Blauw

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo blauw met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Zwart

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur zwart met wit lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer Lightning ‣

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2020 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl