5 verzorgingstips!

Tijdens het sporten is het erg belangrijk om je lichaam van de juiste energie te voorzien. Aan sportvoeding ontbreekt het niet bij Wielervoeding.nl. Maar weet je dat we ook een ruim assortiment verzorgingsproducten hebben? Ik heb een aantal van deze producten getest en deel mijn favorietjes!

1. Botanixir – Natuurlijke Spier- en Gewrichtscrème

Als je jezelf (of een ander;)) een fijn product cadeau wilt doen dan kan ik je dit product echt aanraden! Deze crème heeft echt een ontspannend en herstellend effect op je spieren. Op dit moment is het voor mij niet mogelijk om naar de masseur te gaan en gebruik is deze crème extra veel. Ik had wat last van vastzittende spieren in mijn onderrug / bil en deze crème heeft bijgedragen bij het herstel waardoor is nu weer nagenoeg pijnloos kan hardlopen. De creme heeft een superfrisse pepermuntgeur. Aanrader!

2. BES-T Anti Rubcreme

Deze crème van BES-T beschermt mijn huid tegen irritatie en wrijving. Een geïrriteerde huid komt veel voor bij wielrenners die urenlang doorbrengen op een zadel en om dit te voorkomen is dit product ideaal. Als hardloper heb ik ook weleens last van schuurplekken, bijvoorbeeld door mijn hardslagband of een schurende sport-bh of broek. Deze crème helpt om dit te voorkomen.

3. Kwakzalver Vurig Warm

Alleen al door de verpakking en naam van dit product zou ik het aanraden, maar los daarvan is dit ook echt een fijn product. Door je spieren voorafgaande aan een training hiermee in te smeren verwarm je deze en activeer je je spieren als het ware. In deze maanden is het weer wat wisselvallig en zit je vaak in twijfel tussen lange of korte broek. Wanneer je dan toch kiest voor de korte broek kan je je spieren vooraf lekker hiermee insmeren waardoor deze lekker warm zijn en niet verkrampen wanneer de temperatuur toch wat tegenvalt.

4. BES-T Amino Power

Deze crème van BES-T heeft allerlei positieve effecten. Zo draagt het bij aan een verbeterde toevoer van zuurstof- en voedingsstoffen naar de spieren en zorgt dit van sneller spierherstel. Ik gebruikte dit product toen ik nog wedstrijden fietste en ik had oprecht het gevoel dat het positieve effecten had op mijn spieruithoudingsvermogen en herstel tijdens het fietsen.

5. Born Massage Olie

Niks is lekkerder dan een goede massage na een zware inspanning. De massageolie van Born is prettig om te gebruiken tijdens deze massages. Neutraal van geur, samengesteld uit 100 % plantaardige oliën. Zet je partner aan het werk met behulp van deze olie en je bent de volgende dag weer klaar voor de volgende inspanning!

Bekijk het assortiment van Concap op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Maxim op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van SiS op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

Lightning Socks - Fluo Geel

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo geel met lightning logo. De Wielervoeding Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Wit

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur wit met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen (97%) ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Fluo Blauw

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur fluo blauw met lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Socks - Zwart

Lightning Socks zijn mooie hoge race sokken in de kleur zwart met wit lightning logo. De Lightning Socks zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €9,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer Lightning ‣

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2020 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl