5 lekkere snoepjes voor tijdens de inspanning!

Wie houdt er nu niet van snoep? Ik in ieder geval wel;). Door het nemen van onderstaande producten is het totaal niet lastig om de energievoorraad tijdens de inspanning aan te vullen! Mijn persoonlijke ervaring is dat deze sportvoeding in ‘snoepvorm’ zowel tijdens het fietsen als het hardlopen makkelijk weg te krijgen is!

1. Powerbar Powergel Shots

Deze snoepjes van powerbar zijn lekker zacht en daardoor makkelijk weg te krijgen tijdens inspanningen. Het is een soort zachte winegum met een vloeibare gelvulling die oprecht lekker smaakt! Er zijn 3 smaken, cola, sinaasappel en framboos. Framboos is mijn favoriet. Ik vind ze persoonlijk super tijdens een lange trailrun of marathon.

2. Wcup Sports Fruit

Deze snoepjes van W-Cup zijn zo lekker dat ik me soms moet inhouden om ze niet ‘gewoon’ tussendoor te nemen als ik zin heb in wat lekkers. Ze zijn superzacht met een suikerige coating en door de gladde structuur ook weer supermakkelijk weg te krijgen tijdens (zware) inspanning. Je hebt ze in de smaken aardbei, sinaasappel en citroen.

3. 3Action Nougat Blocks

Als je van nougat houdt, dan moet je deze echt proberen tijdens het fietsen of hardlopen. Lekker zacht met stukjes noten erin. Deze reep is gesplitst in 3 stukjes zodat je makkelijk kunt doseren.

4. Etixx Sport Gummies

Deze snoepjes van Etixx kan je ook weer prima nemen tijdens de inspanning en zijn uitermate geschikt om gespreid de energievoorraad aan te vullen door geregeld een unit tijdens de inspanning te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in de smaak cola.

5. BOOOM Pure Energy Bar

Deze reep van Booom lijkt eigenlijk niet helemaal in het rijtje ‘snoepjes’ thuis te horen, maar ik vind dat hij erbij hoort! Deze reep smaakt namelijk naar marsepein. Dus als je het hele jaar door een Sinterklaasgevoel wilt tijdens jouw training moet je deze zeker bestellen;). In de smaak banaan, aardbei en amandel.

Tips voor de winter

Winaar Merino Green

De Winaar Merino Green zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol. Niet echt geschikt als je superstrakke schoenen hebt waar net ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Merino Black

De Winaar Merino Black zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol. Niet echt geschikt als je superstrakke schoenen hebt waar net ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Lightning Merino Dark Grey - Grijs-Zwart

De Lightning Endurance Socks Merino zijn warme sokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol. Niet echt geschikt als je superstrakke schoenen ...

Prijs: €14,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Merino Grey

De Winaar Merino Grey zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol. Niet echt geschikt als je superstrakke schoenen hebt waar net ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken en wintertips ‣

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2021 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl