Getest in oktober: de 5 favorieten van Mirthe

In oktober heb ik veel sportvoeding gebruikt omdat ik in deze maand mijn 100 km trailrun heb volbracht! Tijdens deze run zelf testte ik niets nieuws, maar oktober had nog 30 dagen, genoeg tijd om weer leuke producten te testen!

Concap Magnesium

Magnesium draagt bij aan een goede werking van spieren en zenuwen. Deze magnesiumshot bevat vitamine B6 wat de werking van magnesium ondersteunt. Op dagen dat ik echt wat extra’s van mezelf heb gevraagd neem ik een supplement als deze van Concap. Smaakt lekker en heeft bij mij zeker bijgedragen aan het herstel van mijn 100 km.

INVIGOR8 Superfood Shake

Deze shake van INVIGOR8 kan je gebruiken als maaltijdvervanger maar ook prima als herstelshake. De shake bevat vezels, eiwitten en probiotica en veel verschillende vitamines en mineralen. Het is even wennen aan de smaak. Na het nemen van een shake heb ik echt uren geen trek, dus ik begrijp zeker dat deze kan bijdragen aan het verliezen van gewicht. Ideaal voor sporters die na een lange duurtraining de neiging hebben om de rest van de dag met name op en neer naar de (koel)kast te wandelen, want deze voorkomt snaaigedrag!

ARCh Max Belt PRO Trail

Voor het lopen van lange trail gebruik ik al het trailvestje van ARCh Max en daar ben ik echt supertevreden over. Als ik ga voor een training van 15 kilometer of minder gebruik ik deze Belt van ARCh Max. Het grote voordeel is dat er een afsluitbaar groot vak in zit waar iedere telefoon wel in past. Hij zit lekker strak maar comfortabel. Dus ook weer een aanrader!

Winaar Merino Black

Het valt niet meer te ontkennen. Het wordt weer koud! Maar met deze sokjes geen koude voeten tijdens het fietsen! Heerlijk warme sokken die lang mee gaan. Perfect sinterklaascadeautje ook.

Klan-e Electric Heated Soles

En als dan die sokken niet genoeg zijn, zijn er altijd nog deze zooltjes. Makkelijk precies op maat te snijden en echt zo heerlijk warm tijdens het fietsen. Voor de eeuwige koukleum echt een uitkomt!

 

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl