Februari: het ‘repenseizoen’ is aangebroken!

Februari is voor veel duursporters de maand waarin uren worden gemaakt ter voorbereiding op een wedstrijdseizoen. Om de energie tijdens het fietsen aan te vullen zijn energierepen perfect. Omdat ons aanbod zo ruim is zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Ik zal mijn favoriete repen van dit moment met je delen!

1.    1. Maxim Energy Bar  Oats/Almonds/Salty Nuts

Deze reep van Maxim is perfect bij koudere temperaturen en lange duurtrainingen. Hij blijft lekker zacht. Doordat de reep wat zoutig is, is hij wat hartiger dan de meeste energierepen. Met 45 gram koolhydraten per reep zorgt deze reep voor een snelle aanvulling waardoor je de uurtjes wel doorkomt!

2.     2. Superheraw Organic Bar – Apple Pie

Persoonlijk ben ik niet echt groot fan van stoppen tijdens trainingen voor koffie met appelgebak. Ik word er niet echt beter van en trap of ren liever lekker in een keer door. Met deze reep heb ik hetzelfde effect zonder te stoppen, want hij smaakt naar appeltaart! Doordat deze reep ook vetten en eiwitten bevat zorgt deze voor een minder hoge piek in je suikerspiegel. Daarom is deze ook geschikt als tussendoortje als een perfect (en gezonder) alternatief voor appeltaart!

3.     3. Taste of Nature – Cherry

Ook deze reep is zowel geschikt tijdens de inspanning als tussendoor. Persoonlijk vind ik dit geen aanrader voor trainingen op hogere intensiteit vanwege de vetten, eiwitten en vezels, maar bij inspanningen op lage intensiteit is deze reep echt top. Met hele pecannoten, gedroogd fruit en gepofte rijst echt een heerlijke reep met veel smaak. Probeer die maar eens in je zakje op je rug te laten zitten!

4.     4. BYE! Endurance Bar – Apple/Cinnamon

In de categorie ‘Appeltaart’ past ook deze reep van BYE!. Deze reep blijft goed, zowel in warm weer als tijdens lage temperaturen en smaakt echt superlekker. Omdat deze reep wat zachter is dan bijvoorbeeld de repen van Taste of Nature, krijg je deze ook gemakkelijker weg bij wat hogere inspanningen. Een aanrader!

5.     5. Lightning Endurance Bar - Strawberry

Dit blijft ook echt een blijvertje. Niet voor niets hebben we inmiddels heel veel terugkerende klanten voor deze reep. Ook deze reep blijft onder alle omstandigheden goed. Het reepje is lekker van smaak en bevat met name complexe koolhydraten. Hierdoor wordt een suikerpiek voorkomen. Nog een voordeel: hij is vriendelijk geprijsd!

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl