Lightning Endurance Gels nieuwe voorraad & producten

We hebben geweldig nieuws voor jullie: onze populaire Lightning Endurance Gels zijn weer op voorraad!

De Lightning Endurance Isotonic Energy Gel is een handige en effectieve manier om je energieniveau tijdens trainingen en wedstrijden op peil te houden. Wat deze gel uniek maakt, is dat je hem kunt innemen zonder water, waardoor je snel en gemakkelijk energie aan je spieren kunt leveren.

Een bijzondere eigenschap van de Lightning Endurance Gel is het gebruik van stevia als zoetstof, in plaats van acesulfaam-k en sucralose die je vaak in andere gels vindt. Dit maakt de gel een gezondere keuze zonder in te leveren op smaak. Bovendien is de gel op basis van maltodextrine, waardoor deze snel door het lichaam kan worden opgenomen en direct beschikbare energie levert. Alle Lightning Endurance Gels zijn vegan en glutenvrij.

Lightning Isotonic Energy Gel
- Mango - 24 x 60 ml

Lightning Isotonic Energy Gel
- Cherry Cola - 24 x 60 ml

 

Lightning Isotonic Gel
- Blackcurrant - 24 x 60 ml

Lightning Isotonic Energy Gel
- Lemon/Lime - 24 x 60 ml

 Ontdek de Nieuwe Smaak van Lightning Endurance High Energy Gel

We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan te kondigen: de Lightning Endurance High Energy Gel in de smaak Salted Strawberry! Deze gel is ontworpen om je directe energieboost te geven tijdens intensieve trainingen en wedstrijden.

Wat maakt deze gel zo bijzonder? Elk sachet bevat 50 gram koolhydraten, waardoor het een krachtige brandstofbron is. Bovendien is deze gel gezoet met stevia in plaats van kunstmatige zoetstoffen zoals acesulfaam-k of sucralose, wat het een gezondere keuze maakt voor sporters die bewust met hun voeding omgaan. De basis van maltodextrine zorgt ervoor dat de koolhydraten geleidelijk worden opgenomen, waardoor suikerpieken worden voorkomen. Daarnaast is de Lightning Endurance High Energy Gel geschikt voor veganisten en glutenvrij.
Probeer de Nieuwe Smaak van Lightning Endurance Caffeine Energy Gel

Met trots introduceren wij de nieuwste aanwinst in ons assortiment: de Lightning Endurance Caffeine Energy Gel, nu beschikbaar in de verfrissende smaak Citrus!

Sta je voor een zware training of een belangrijke wedstrijd? De Lightning Endurance Caffeine Energy Gel biedt de perfecte oplossing voor een snelle en effectieve energieboost. Deze gel is speciaal ontwikkeld voor sporters die tijdens intensieve inspanningen extra energie en focus nodig hebben. Dankzij de vloeibare en niet te dikke consistentie is de gel eenvoudig in te nemen, zelfs tijdens het sporten.

Wat maakt de Lightning Endurance Caffeine Energy Gel zo uniek? Elke portie bevat 75 milligram cafeïne, een bewezen hulpmiddel voor extra alertheid en focus, en 22 gram koolhydraten. Deze koolhydraten zorgen voor een snelle energieboost, helpen je sneller te herstellen en stellen je in staat om optimaal te presteren, zelfs tijdens de meest veeleisende trainingen of wedstrijden.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl