GoldNutrition V-Protein - 1000 gram - Hersteldrank - Na de inspanning

GoldNutrition V-Protein - 1000 gram

Prijs: €26,99 €34,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Nog 6 op voorraad

Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

GoldNutrition V-Protein is een product dat rijk is aan plantaardige eiwitten (78%) afkomstig van erwten en rijst, waardoor het alle essentiële aminozuren bevat die ons lichaam nodig heeft, zonder toegevoegde suikers. Deze formule is suikervrij en bevat bromelaïne, evenals een mix van probiotica en prebiotica.

De belangrijkste bron van eiwitten GoldNutrition in V-Protein is erwten. Erwtenproteïne is rijk aan essentiële aminozuren, vooral BCAA's (vertakte aminozuren) en glutamine. Deze aminozuren zijn zowel belangrijk in de sportwereld, waar snel herstel en aanpassing aan training essentieel zijn, als in de gezondheidscontext, waar ze helpen bij het behoud van spiermassa die met de leeftijd kan afnemen (sarcopenie) en bij het optimaliseren van het immuunsysteem.

Door erwtenproteïne te combineren met rijstproteïne, wordt het aminozuurprofiel completer, omdat erwtenproteïne methionine heeft als beperkend aminozuur, terwijl rijstproteïne een goede bron van dit aminozuur is. Het kan ook een goede keuze zijn voor mensen die streven naar een meer alkalisch dieet, omdat plantaardige supplementen dit effect hebben laten zien.

Met een natuurlijk heerlijke smaak kan GoldNutrition V-Protein worden gebruikt als aanvulling op de dagelijkse eiwitinname in diëten met een hoge eiwitbehoefte, evenals in vegetarische en veganistische diëten, omdat eiwitten bijdragen aan het behoud van spier- en botmassa. Daarnaast kan het helpen om de pH-waarde van het lichaam in balans te houden vanwege het alkalische potentieel. Plantaardige eiwitten zijn ook een duurzamere optie, omdat de productie van plantaardig voedsel veel minder impact heeft op het milieu en minder productiekosten met zich meebrengt.

Het is het ideale product voor:

- Het aanvullen van de eiwitinname in de voeding.
- Het tegengaan van verlies van spiermassa als gevolg van leeftijd of een zittende levensstijl.
- Het bevorderen van spierregeneratie na training.
- Het heeft een verzadigend effect en helpt de eetlust onder controle te houden.

Gebruiksaanwijzing:

Als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl, neem één portie als tussendoortje om de eiwitinname aan te vullen. Voeg één maatschepje (24g) toe aan 200 ml water, schud goed en serveer. Je kunt 1 of 2 shakes per dag nemen, zonder specifieke tijdsbeperkingen. Het is geschikt om voor of na de training te nemen of gewoon als tussendoortje. Het kan worden ingenomen vanaf 16 jaar met aanpassing van de dagelijkse dosis.

Ingrediënten (Strawberry): Erwteneiwit (92%), Bruine Rijst Eiwit (3%), Aroma, Kleurstof (Bietenrood), Spectra™ (Coffea Arabica, Broccolispruit Concentraat, Groene Thee Extract, Ui Extract, Appel Extract, Acerola Extract, Camu Camu, Quercetine, Tomatenconcentraat, Broccoli Concentraat, Acai Concentraat, Kurkuma Concentraat, Knoflook Concentraat, Basilicum Concentraat, Oregano Concentraat, Kaneel Concentraat, Vlierbes Concentraat, Wortel Concentraat, Mangosteen Concentraat, Zwarte Bes Concentraat, Blauwe Bosbes Extract, Kersen Concentraat, Bramen Concentraat, Aronia Concentraat, Frambozen Concentraat, Spinazie Concentraat, Boerenkool Concentraat, Cranberry Extract, Spruitjes Concentraat), Natriumchloride. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geproduceerd in faciliteiten waar gluten, ei, soja, zuivelproducten en vis worden verwerkt, en kan sporen van deze bevatten.

Ingrediënten (Chocolate): Erwteneiwit Isolaat [90%], Vetgereduceerd Cacaopoeder, Rijst Eiwit Concentraat [3%], Aroma's, Bromelaïne Extract (Ananas Comosus, Stengel), Zoetstof (Sucralose), Zout, Lactowise® (Blend) gepatenteerde combinatie van LactoSpore® (Bacillus coagulans) en Fenumannan® (galactomannanen uit Fenegriekzaden - Trigonella foenum - graecum L.)). Kan sporen bevatten van melk, soja, gluten, ei, sulfieten, schaaldieren, vis en mosterd.

Ingrediënten (Vanilla): Vanille: Erwteneiwit Isolaat [94%], Rijst Eiwit Concentraat [3%], Aroma's, Bromelaïne Extract (Ananas comosus, stengel), Zoetstof (Sucralose), Zout, Lactowise® (Gepatenteerde LactoSpore® Blend (Bacillus coagulans) en Fenumannan® (galactomannanen uit Fenegriekzaden - Trigonella foenum - graecum L.)). Kan sporen bevatten van melk, soja, gluten, ei, sulfieten, schaaldieren, vis en mosterd.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl