GoldNutrition V-Protein - 240 gram - Hersteldrank - Na de inspanning

GoldNutrition V-Protein - 240 gram

Prijs: €11,75 €12,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Nog 35 op voorraad

Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

GoldNutrition Vegan V-Protein 240g is een product dat rijk is aan plantaardige eiwitten (83%) uit erwten en rijst, waardoor de samenstelling alle essentiële aminozuren voor het lichaam bevat zonder toegevoegde suikers, en het bevat minder dan 1 g suiker per shake.

De belangrijkste bron van eiwitten in Vegan GoldNutrition V-Protein 240g is erwten. Deze zijn rijk aan essentiële aminozuren, vooral BCAA's (vertakte aminozuren) en glutamine. Ze zijn belangrijk in zowel de sportwereld, waar snel herstel vereist is en ze de aanpassing aan training verbeteren, als in de gezondheidswereld, waar ze effecten hebben op het behoud van spiermassa die met de leeftijd verloren gaat (sarcopenie) en de optimalisatie van het immuunsysteem.

De aanvulling met rijsteiwit zorgt voor een compleet aminozuurprofiel, aangezien erwtenproteïne methionine heeft als het beperkende aminozuur, terwijl rijst een goede bron van dit aminozuur is. Het kan ook een keuze zijn voor mensen die streven naar een meer alkalisch dieet, aangezien plantaardige supplementen dit effect hebben laten zien.

Met een heerlijke smaak kan Vegan GoldNutrition V-Protein 240g worden gebruikt als aanvulling op de eiwitinname in diëten met een hogere eiwitbehoefte en vegetarische en veganistische diëten, omdat eiwitten bijdragen aan het behoud van spier- en botmassa. Het kan ook worden geconsumeerd om de pH-waarde van het lichaam in evenwicht te brengen, vanwege het alkalische potentieel. Plantaardige eiwitten zijn een duurzamere optie, omdat de productie van plantaardig voedsel veel minder impact heeft op het milieu en een lagere productiekost heeft.

Ideaal product voor:

- Het aanvullen van de eiwitinname in de voeding.
- Het tegengaan van het verlies van spiermassa veroorzaakt door leeftijd of een zittende levensstijl.
- Het bevorderen van spierregeneratie na training.
- Het heeft een verzadigend effect en helpt de eetlust onder controle te houden.

Hoe te gebruiken:

Neem één shake per dag als aanvulling op je eiwitinname. Om een shake te bereiden, voeg je een schepje (24g) toe aan 200 ml water, roer goed en je bent klaar om te serveren.

Ingrediënten (Strawberry): Erwtenproteïne-isolaat (Pisum sativum, 80% eiwit) [93%], rijstproteïneconcentraat (Oryza sativa, 80% eiwit) [3%], natuurlijk aardbeienaroma, bietenpoeder (Beta vulgaris, wortel), zoetstof (sucralose). Kan sporen bevatten van gluten, melk, noten, sesam en sulfieten.

Ingrediënten (Banana): Erwtenproteïne-isolaat (Pisum sativum, 80% eiwit) [88%], bananenpoeder (Musa paradisiaca, fruit) [5%], rijstproteïneconcentraat (Oryza sativa, 80% eiwit) [3%], bananensmaak, verdikkingsmiddel (xanthaangom), zoetstof (sucralose). Kan sporen bevatten van gluten, melk, noten, sesam en sulfieten.

 

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl