5 lekkere snoepjes voor tijdens de inspanning!

Wie houdt er nu niet van snoep? Ik in ieder geval wel;). Door het nemen van onderstaande producten is het totaal niet lastig om de energievoorraad tijdens de inspanning aan te vullen! Mijn persoonlijke ervaring is dat deze sportvoeding in ‘snoepvorm’ zowel tijdens het fietsen als het hardlopen makkelijk weg te krijgen is!

1. Powerbar Powergel Shots

Deze snoepjes van powerbar zijn lekker zacht en daardoor makkelijk weg te krijgen tijdens inspanningen. Het is een soort zachte winegum met een vloeibare gelvulling die oprecht lekker smaakt! Er zijn 3 smaken, cola, sinaasappel en framboos. Framboos is mijn favoriet. Ik vind ze persoonlijk super tijdens een lange trailrun of marathon.

2. Wcup Sports Fruit

Deze snoepjes van W-Cup zijn zo lekker dat ik me soms moet inhouden om ze niet ‘gewoon’ tussendoor te nemen als ik zin heb in wat lekkers. Ze zijn superzacht met een suikerige coating en door de gladde structuur ook weer supermakkelijk weg te krijgen tijdens (zware) inspanning. Je hebt ze in de smaken aardbei, sinaasappel en citroen.

3. 3Action Nougat Blocks

Als je van nougat houdt, dan moet je deze echt proberen tijdens het fietsen of hardlopen. Lekker zacht met stukjes noten erin. Deze reep is gesplitst in 3 stukjes zodat je makkelijk kunt doseren.

4. Etixx Sport Gummies

Deze snoepjes van Etixx kan je ook weer prima nemen tijdens de inspanning en zijn uitermate geschikt om gespreid de energievoorraad aan te vullen door geregeld een unit tijdens de inspanning te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in de smaak cola.

5. BOOOM Pure Energy Bar

Deze reep van Booom lijkt eigenlijk niet helemaal in het rijtje ‘snoepjes’ thuis te horen, maar ik vind dat hij erbij hoort! Deze reep smaakt namelijk naar marsepein. Dus als je het hele jaar door een Sinterklaasgevoel wilt tijdens jouw training moet je deze zeker bestellen;). In de smaak banaan, aardbei en amandel.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl