Amacx Recovery Bar - 1 x 55 gram - Herstel- en eiwitrepen - Na de inspanning

Amacx Recovery Bar - 1 x 55 gram

EAN: 8714411001168
Prijs: €2,15 €2,19 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

Amacx Recovery Bar is een krachtige herstelreep die zorgt voor het aanvullen van je energievoorraden na een intense inspanning, terwijl het ook het spierherstel ondersteunt met behulp van eiwitten.

Met 22 gram koolhydraten biedt de Amacx Recovery Bar een effectieve bron van energie om je uitgeputte energiereserves aan te vullen. Dit helpt je om te herstellen en je klaar te maken voor je volgende training of wedstrijd.

Daarnaast bevat de Amacx Recovery Bar ook eiwitten, die een cruciale rol spelen bij het bevorderen van het spierherstel. De eiwitten in de reep helpen bij het repareren en opbouwen van beschadigd spierweefsel, wat essentieel is na een zware inspanning.

Amacx Recovery Bar biedt verschillende voordelen:

- Eiwitrijke reep met 20 gram eiwitten: De Amacx Recovery Bar is een krachtige bron van eiwitten, met 20 gram per reep. Eiwitten spelen een essentiële rol bij het ondersteunen van het snel herstel van je spieren na sportprestaties.
- Op basis van soja, wei en melk-eiwitten: De eiwitten in de Amacx Recovery Bar zijn afkomstig van hoogwaardige bronnen, waaronder soja, wei en melk. Deze eiwitten zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan een effectief herstel van je spieren.
- Bevat 22 gram koolhydraten: Naast eiwitten bevat de reep ook 22 gram koolhydraten, wat helpt bij het aanvullen van je energievoorraden na een intensieve inspanning.
- Crunchy bite: De Amacx Recovery Bar heeft een heerlijk knapperige bite, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een genot om te eten.
- Glutenvrij: De reep is glutenvrij, wat het geschikt maakt voor mensen met een glutenintolerantie of die een glutenvrij dieet volgen.
- Eiwitten ondersteunen snel herstel van de spieren na sportprestaties: Door de hoge eiwitinhoud draagt de Amacx Recovery Bar bij aan het snel herstel van je spieren na intensieve sportprestaties.
- Let op: bevat een chocoladecoating!: Het is belangrijk op te merken dat de reep een chocoladecoating heeft, wat bijdraagt aan de smaakbeleving, maar het kan smelten bij warme temperaturen.

Met de Amacx Recovery Bar krijg je dus de juiste combinatie van koolhydraten en eiwitten om zowel je energievoorraden aan te vullen als het spierherstel te bevorderen. Het is een handige en smaakvolle optie om je herstelproces te ondersteunen.

 Voedingswaarde - Chocolate smaak
100 g 
55 g 
 Energie
1700 kJ 
403 kcal 
935 kJ 
222 kcal 
 Vetten
9,8 g 
5,4 g 
 waarvan verzadigd
4,3 g 
2,4 g 
 Koolhydraten
40 g 
22 g 
 waarvan suikers
35 g 
19 g 
 Vezels
3,5 g 
1,9 g 
 Eiwitten
37 g 
20 g 
 Zout
0,33 g 
0,18 g 
 Natrium 
83 mg 
45 mg 


Ingrediënten – Chocolate smaak: Eiwitmix (soja-eiwitten, wei-eiwitten, melkeiwitten), fructose-glucosestroop, melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, sojalecithine, vanille-extract. Cacao min. 30%), glutenvrije haver, zonnebloemolie, vulstof (polydestrose), tapiocazetmeel, aroma's, stabilisator (calciumcarbonaat). Kan sporen bevatten van noten, sesamzaad, eieren en pinda's. 

 Voedingswaarde - Salty Caramel smaak
100 g 
55 g 
 Energie
1669 kJ 
396 kcal 
918 kJ 
218 kcal 
 Vetten
9 g 
5 g 
 waarvan verzadigd
4,2 g 
2,3 g 
 Koolhydraten
40 g 
22 g 
 waarvan suikers
35 g 
19 g 
 Vezels
3,4 g 
1,9 g 
 Eiwitten
37 g 
20 g 
 Zout
0,96 g 
0,53 g 
 Natrium 
240 mg 
132,5 mg 


Ingrediënten – Salty Caramel smaak: Eiwitmix (soja-eiwitten, wei-eiwitten, melkeiwitten), fructose-glucosestroop, melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, sojalecithine, vanille-extract. Cacao min. 30%), glutenvrije haver, zonnebloemolie, vulstof (polydestrose), tapiocazetmeel, aroma's, zout (0,6%), stabilisator (calciumcarbonaat). Kan sporen bevatten van noten, sesamzaad, eieren en pinda's. 

Waarschuwing: Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk, waarvoor voedingssupplementen en sportvoeding geen vervanging zijn. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaar het product op een koele en droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl