Amacx Turbo Drink - 850 gram - Energiedrank - Sportdranken - Tijdens de inspanning

Amacx Turbo Drink - 850 gram

EAN: 8714411000376
Prijs: €26,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

Amacx Turbo Drink is speciaal ontwikkeld om je energievoorraden aan te vullen tijdens veeleisende trainingen. Deze drank bevat een indrukwekkende hoeveelheid van 80 gram koolhydraten per bidon. Dankzij de juiste verhouding van glucose en fructose (1:0.8) in deze drank kan je lichaam de koolhydraten efficiënt opnemen zonder darm- of buikproblemen te ervaren. Deze drank is met name geschikt voor langdurige inspanningen van minstens 2 uur. De Turbo Drink is verkrijgbaar in de verfrissende smaak Lemon.

Amacx Turbo Drink biedt verschillende voordelen:

- 1 zak is goed voor 10 servings van 80 gram koolhydraten: Met één zak Turbo Drink kun je maar liefst 10 bidons bereiden met elk 80 gram koolhydraten, wat zorgt voor een langdurige energievoorziening tijdens je sportprestatie.
- Te doseren als 80 gram, 60 gram of 40 gram koolhydraten per bidon: Je kunt de Turbo Drink aanpassen aan je specifieke behoeften door te kiezen voor een dosering van 80 gram, 60 gram of 40 gram koolhydraten per bidon.
- Verkrijgbaar in sachets van 60 gram of 40 gram koolhydraten: De Turbo Drink is beschikbaar in handige sachets van 60 gram of 40 gram koolhydraten, waardoor je eenvoudig de gewenste hoeveelheid kunt afmeten en meenemen.
- Vult energiebronnen aan tijdens een lange sportprestatie: De Turbo Drink voorziet je lichaam van de benodigde koolhydraten om je energievoorraden aan te vullen en optimaal te presteren tijdens lange sportieve inspanningen.
- 80 gram koolhydraten per bidon: Elke bidon Turbo Drink bevat een indrukwekkende hoeveelheid van 80 gram koolhydraten, wat bijdraagt aan een krachtige en duurzame energieboost.
- 1:0.8 koolhydraatratio met toevoeging van elektrolyten: De Turbo Drink heeft een optimale 1:0.8 koolhydraatratio en is verrijkt met elektrolyten, waardoor je lichaam efficiënt energie kan opnemen en elektrolyten kan aanvullen.
- Bevat kalium, calcium en magnesium: De Turbo Drink is een bron van belangrijke elektrolyten zoals kalium, calcium en magnesium, die essentieel zijn voor een goede vochtbalans en spierfunctie.
- Frisse citroensmaak: De Turbo Drink heeft een verfrissende citroensmaak die aangenaam is om te drinken tijdens je sportieve inspanningen.

Met Amacx Turbo Drink heb je een veelzijdige en smaakvolle sportdrank die je energievoorraden aanvult, aanpasbaar is aan je behoeften en essentiële elektrolyten bevat voor een optimale prestatie.

 Voedingswaarde
100 g 
85 g 
 Energie
1588 kJ 
380 kcal 
1350 kJ 
323 kcal 
 Vetten
0 g 
0 g 
 waarvan verzadigd
0 g 
0 g 
 Koolhydraten
95 g 
80 g 
 waarvan suikers
32 g 
37 g 
 Eiwitten
0 g 
0 g 
 Zout
0,95 g 
0,80 g 

 

 Mineralen
100 g  
RI* 
85 g 
RI* 
 Kalium
350 mg 
17,5% 
298 mg 
15% 
 Calcium
175 mg 
22% 
149 mg 
19% 
 Magnesium
70 mg 
19% 
60 mg 
16% 


* = Referentie-inname

Ingrediënten: Maltodextrine, fructose, natriumchloride, kaliumgluconaat, magnesiumcitraat, trinatriumcitraat, calciumgluconaat, zuurteregelaar (organisch citroenzuur), natuurlijk aroma (citroen).

Voedingssupplement

Waarschuwing: Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk, waarbij voedingssupplementen en sportvoeding niet als vervanging dienen. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Product koel en droog bewaren, buiten het bereik van jonge kinderen.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Tags:

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl