De Smartphone Case voor sporters

Quadlock heeft een revolutionair montagesysteem ontwikkeld, waarmee je jouw dure smartphone veilig en stevig op het stuur van je fiets plaatst. Maar het systeem van Quadlock kan voor meer activiteiten worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen en autorijden.

Het unieke en gepatenteerde Quadlocksysteem met 4-zijdige montage is een van de meest robuuste en veilige systemen voor smartphonemontage.

Met een breed assortiment geschikt voor verschillende typen telefoons (onder mee iPhone en Samsung Galaxy) is Quadlock erg veelzijdig en is er altijd wel een systeem dat past bij jouw smartphone.

Is het een waardige vervanger voor een Garmin of Mio?

Begin je net met fietsen en wil je nog niet zoveel geld uitgeven aan een dure Garmin of Mio, of wil je gewoon graag al jouw berichten binnen zien komen, dan is Quadlock geschikt voor jou!

Met een robuuste maar toch slanke en elegante case voor je smartphone kun je deze na je inspanning makkelijk in je broekzak kwijt.

De case is gemaakt van TPU (Schokabsorberend Materiaal) met een Polycarbonaat aansluiting, Deze is extra robuust en geschikt voor het vele in- en uitklikwerk voor de Mount’s.

Bij Quadlock is nagedacht over het materiaal en het uiterlijk van het hoesje. Zo steekt de rand van het hoesje net iets hoger uit dan je smartphone. Hierdoor kan deze nooit plat op het scherm vallen waardoor je minder risico loopt dat je scherm stuk gaat tijdens een val.

Gebruik maken van Quadlock voor het fietsen of hardlopen? Schaf dan nu de Quadlock Bike Kit of Run Kit aan.

Hierin vind je onder meer de case voor je smartphone, Bikemount met benodigdheden voor montage op het stuur (Tie-wraps en elastiekjes) en een poncho die het geheel waterdicht maakt.

De Poncho is een doorzichtig silicone jasje dat strak aansluit om jouw smartphone en deze geheel waterdicht maakt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken wanneer je in een onverwachte regenbui terecht komt.

De Run Kit beschikt over de case voor je smartphone en de sportsband die je makkelijk kunt passend maakt om jouw arm, zowel direct op de huid als met een dikke winterjas sluit deze strak aan zonder af te zakken.

De Quadlock Sportsband is gemakkelijk uitwasbaar. 1 minpunt aan de Quadlock Runkit is de afwezigheid van de Poncho, maar de nieuwste Smartphone (Iphone 8(+) en Samsung S8 (Edge) zijn waterdicht dus wanneer je over een waterdichte telefoon beschikt is dit geen enkel probleem.

Quadlock alleen voor het sporten?

Nee, bij Quadlock hebben ze niet stil gezeten. Er is gebruik gemaakt van de gepatenteerde aansluiting en er zijn speciale Mount’s voor in het verkeer ontworpen.

Van een grote zuignap die je op de voorruit plakt tot een kleine Adhesive Wall Mount die krachtig genoeg is om je smartphone op je Dashboard te bevestigen.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl