Getest in april: De 5 favorieten van Mirthe

Ik offer mezelf graag op als tester van (nieuwe) producten. Ook in april heb ik weer een aantal producten getest. Ik deel graag mijn favorietjes!

1. Taste of nature bar: Cherry

Zoals misschien al bekend is, test ik deze repen erg graag. Op dit moment is mijn persoonlijke favoriet de smaak Cherry. Deze is vrij zacht door de gedroogde kersen en eet daardoor makkelijk weg. Ik blijf deze repen echt graag eten als verantwoord tussendoortje. Een aanrader!

2. Lightning endurance bar: Strawberry

Onze nieuwe aanwinst en ‘trots’. Een van de 2 smaken van onze ‘eigen’ reep. Deze smaak is mijn favoriet. Lekker zacht en op basis van havervlokken. Zowel tijdens het fietsen als lopen krijg ik hem makkelijk weg. Met maar liefst 33 gram koolhydraten per reepje geeft deze reep energie om mijn duurinspanningen te kunnen volbrengen! Daarnaast is hij ook nog eens fijn geprijsd, ook niet onbelangrijk.

3. Xendurance Collagen + Greens

Op dit moment train ik voor een snelle marathon. De pittige trainingen zijn een flinke aanslag op mijn pezen en spieren. Ik gebruik nu een paar weken dit supplement met zowel collageen als eiwit iedere avond voordat ik ga slapen. Collageen zorgt voor elasticiteit van spieren en gewrichten. Bijkomend voordeel is dat dit ook goed is voor huid en nagels. Ik heb het gevoel dat gebruik van dit supplement zorgt voor beter herstel en ook mijn huid ziet er gezonder en strakker uit.

4. Gold Nutrition Endurance Salt Bar

Tijdens mijn fietsritje van afgelopen zaterdag testte ik deze reep van Gold Nutrition. Met name de structuur van deze reep maakt hem erg bijzonder. Hij valt als het ware vanzelf uit elkaar in mijn mond en is daardoor supermakkelijk weg te krijgen. Daarnaast is hij ook nog eens erg lekker en de toevoeging van zout maakt het een fijne afwisseling op de meestal zoete sportvoeding die ik neem. Zeker het proberen waard!

5. Botanixir – Natuurlijke spier- en gewrichtscreme

Zoals ik al aangaf train ik hard voor een marathon. Met name mijn schenen hebben wel wat te lijden en ook mijn rug is het er niet altijd mee eens????. Door iedere avond mijn benen en rug in te smeren met deze fijne crème ontspannen mijn spieren, de doorbloeding wordt gestimuleerd en dit draagt bij aan het herstel van mijn lichaam. De crème trekt snel in en ruikt ook nog eens superlekker.

Dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Mocht je hier vragen hebben of vrijblijvend advies willen over het gebruik van sportvoeding, mail gerust naar mirthe@wielervoeding.nl.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl