Getest in juli: De 5 favorieten van Mirthe

Jawel, juli is alweer voorbij! Al zou je dat gezien het weer van de afgelopen maand niet zeggen. Ook afgelopen maand heb ik weer met plezier een aantal producten getest. Ik deel hieronder mijn ervaringen.

1. NamedSport Hydrafit Hypotonic Drink: deze sportdrank bevat naast koolhydraten ook 9 vitamines en magnesium. Ideaal om je vochtbalans op peil te houden. Deze drank is fris en zacht van smaak en drinkt lekker weg. Ik heb deze gebruikt tijdens lange duurlopen waarbij ik veel zweette en ik ben erg positief. Bijkomend voordeel is, dat deze zacht geprijsd is en je een gratis Biologisch afbreekbare bidon bij aankoop van een potje van 400 gram ontvangt.

2. Maxim Protein Bar Hero : Triple Chocolate: eerder testte ik al de Freaky bar uit dezelfde lijn van Maxim, maar deze Hero bar doet zijn naam echt eer aan. Hoewel de reep 20 gram eiwit bestaat heeft deze helemaal niet dat eiwitachtige smaakje dat veel proteïnerepen wel hebben. Ik eet deze reep vaak als tussendoortje rond 10 uur of direct na een training. Buiten dat ik hem gewoon echt superlekker vindt, zorgt deze reep er ook voor dat ik me lange tijd verzadigd voel en ik geen neiging tot snaaien heb. Wat mij betreft een blijvertje!

3. Lightning Endurance Dextrose Tabs - Peppermint: nieuw in het assortiment van Lightning Endurance zijn deze pepermuntjes op basis van dextrose. Doordat dextrose niet hoeft te worden omgezet door het lichaam, levert dit direct energie. De frisse smaak van de pepermuntjes vind ik een superafwisseling op alle zoete drankjes, reepjes en gelletjes. Fijn om mee te nemen tijdens een lange duurrit of duurloop.

4. Clif energy bar: deze repen vallen weer in de categorie ‘Eet je voor je plezier’. Mijn persoonlijke favoriet is de smaak chocolate chip. Wanneer je echt hard fietst / loopt is deze reep niet aan te raden, want hij is vrij ‘grof’. Ik vind hem perfect tijdens het lopen van lange trails en ook als tussendoortje neem ik graag deze reep. Wat ook fijn is, is dat de meeste smaken naast koolhydraten ook eiwitten bevatten. Hierdoor draagt het eten van deze repen direct ook bij aan het herstel van de inspanning.

5. NamedSport Organic Bar Coconut Macadamia: dit reepje is nieuw in het assortiment van NamedSport. Hoog in vezels, vegan en gluten- en lactosevrij. Ik vind hem lekker qua smaak maar wel vrij droog. Ik zou hem dan ook niet aanraden bij hoge inspanning maar meer bij een rustige duurtraining. De reep geeft wel een bepaald prettig gevoel omdat je proeft dat hierin echt alleen natuurlijke ingrediënten in zitten.

Genoeg om ook eens te proberen tijdens mooie trainingen! Wil je meer weten over hoe voeding jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen, neem dan gerust contact op via mirthe@wielervoeding.nl.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl