Getest in september: De 5 favorieten van Mirthe

Omdat ik op 17 oktober ga proberen om 100 kilometer (onverhard) te rennen was er veel gelegenheid tot testen in september tijdens mijn lange duurlopen! Ik deel hier weer mijn favorietjes.

SiS PROTEIN20

Omdat ik veel loopuren maak is het extra belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Tegenwoordig neem ik altijd rond een uur of 10 een reep met 20 gram eiwitten. Hierdoor kom ik makkelijker aan mijn eiwitbehoefte. Met deze reep zeker geen straf. Een goede chocoladesmaak en laag qua suikers. Deze voeg ik toe aan mijn favoriete eiwitrepen! Al blijven de Hero, Hunky en Freaky wel favoriet.

Xendurance Lactid Acid Buffer

Xendurance begint eigenlijk wel een beetje mijn lievelingsmerk te worden. Wat een mooie producten heeft dit merk! Ik heb afgelopen maand dit supplement gebruikt. Dit supplement zou ervoor moeten zorgen dat melkzuur in de spieren wordt omgezet in lactaat als brandstofbron. Met weken waarin ik meer dan 100 loopkilometers maakte merkte ik echt dat mijn herstel veel sneller ging. Ook voelde mijn benen echter alsof ze door konden blijven gaan. Ik snap nu waarom we voor dit product zoveel terugkerende klanten hebben. Een aanrader voor sporters die een (extreem) lange inspanning willen gaan leveren en daarvoor veel moeten trainen.

Powerbar Energize Bar

Deze reep van Powerbar heeft een speciale verhouding fructose en glucose waardoor je minder snel last krijgt van maag en darmen. Hij eet gemakkelijk weg en doet me ergens denken aan de ‘Snap and Crackle’ die ik als kind weleens at. Ik ben tegenwoordig iets meer van de graanachtige repen maar deze is een fijne afwisseling. Omdat we op dit moment nog een voorraadje hebben met een iets kortere THT zijn ze nu ook nog superfijn geprijsd.

Taste of Nature – Apple

Jawel, weer een reepje van Taste of Nature. Mijn favoriete tussendoortje. Als je iets verantwoorder wilt eten en zin hebt in een stukje appeltaart bij de koffie, kan je net zo goed voor deze reep kiezen. Lekker reepje met een friszoete appelsmaak. Ook favoriet bij mijn dochter van 3.

MuleBar Refuel Vegan Protein Bar – Almond Strawberry

MuleBar heeft echt supergoede repen met vaak bijzondere smaakcombinaties. Deze reep met eiwitten is lekker en bevat een goede mix van koolhydraten en eiwitten. Perfect als tussendoortje of na een training. Ik zou zeker ook even de andere smaken checken!

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl