De favoriete producten van Wielervoeding.nl, probeer ze allemaal!

Wij van Wielervoeding.nl testen natuurlijk regelmatig de verschillende producten uit ons assortiment tijdens onze duurlopen en duurtrainingen op de racefiets en mountainbike. En jij kunt meeprofiteren van al onze ‘testinspanningen’! We hebben een pakket samengesteld met onze 20 favoriete gels en onze 20 favoriete reepjes voor slechts €29,00 per pakket inclusief verzending. Van deze 20 gels en reepjes hebben er elk 5 onze top 5 gehaald. Probeer ze alle 20 en bepaal voor jezelf of je het met onze top 5 eens bent!

Favorietenpakket gels

Top 5:

1. Xendurance Energy Gel

Onze favoriet! Deze gels bevatten zowel koolhydraten als lactaat. Omdat het lichaam de voedingsbron lactaat verkiest boven glucose, zorgt het gebruik van deze gel ervoor dat de glycogeenvoorraad van het lichaam pas op een later moment wordt aangesproken. Gevolg: meer energie en meer uithoudingsvermogen. De gels hebben ook nog eens heerlijk friszure smaak en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.

2. BYE! PRO Fruit Gel

Deze gel van BYE neem je echt voor je plezier. Alsof je een smoothie drinkt! Superfris en makkelijk weg te drinken. Door de toevoeging van magnesium helpt deze gel kramp te voorkomen.

3. SiS GO Electrolyte Gel Salted Caramel

Alsof je een toffee wegwerkt! Ook deze gel is bepaald geen straf om te nemen tijdens de inspanning. Deze gel bevat naast koolhydraten ook diverse elektrolyten als kalium, magnesium en natrium. Dit maakt het tot een hele complete gel, die ook nog eens echt lekker is!

4. Concap Energy Gel Finale + Amino

Deze gel van Concap helpt je door de laatste loodjes heen. Met toegevoegd cafeïne en valt ‘zacht’ op de maag en darmen. Deze gel geeft echt een boost die je bijna direct na het nemen ervan al voelt.

5. GoldNutrition Extreme Gel

Deze gel van GoldNutrition bevat verschillende soorten koolhydraten waardoor deze zowel snelle als langzame energie afgeeft. De gel is heel compleet omdat er ook verschillende mineralen aan zijn toegevoegd. Een perfecte gel tijdens lange inspanningen wat ons betreft!

Het pakket bevat naast de gels uit de top 5 de volgende gels. De smaken die we leveren zijn wisselend per pakket.

- 2 Maxim Drinkgels
- 1 PowerBar Powergel Original
- 1 Born Liquid Gel
- 1 Qwin IsoPro Gel
- 1 Etixx Energy Gel
- 1 BYE! Pro Isotonic Gel
- 2 Lightning Endurance Gels
- 2 Concap Energy Gels
- 2 NamedSport Sport Gels
- 1 Maurten Gel
- 1 SiS Go Energy Gel

Favorietenpakket repen

Top 5:

1. GoldNutrition Endurance Salt Bar

Deze reepjes hebben we de laatste tijd stiekem meer dan één keer getest. Door de combinatie van zoet met zout verveelt deze niet snel. De bijzondere structuur geeft het gevoel dat deze als het ware ‘wegsmelt’ in je mond, waardoor je deze reep zelfs bij hoge intensiteit makkelijk weg krijgt.

2. Lightning Endurance Bar

De reepjes van Lightning Endurance zijn lekker zacht en bevatten 33 gram koolhydraten per stuk. Omdat deze reep complexe koolhydraten bevat, geeft deze lang energie af en wordt een suikerpiek voorkomen.

2. Maxim Energy Bar Oats / Almonds / Salty Nuts

Deze reep van Maxim is een vaak welkome afwisseling op de toch vaak zoete energierepen. Met de zoutige nasmaak en de noten is deze wat hartiger. Het is een vrij grote reep die lang energie geeft. Perfect tijdens (super)lange duurinspanningen!

4. Taste of Nature

Deze reep hebben we niet alleen tijdens inspanningen getest, maar gaat er ook geregeld doorheen als tussendoortje. De repen bevatten naast koolhydraten ook eiwitten en vezels, waardoor deze lang verzadigen. We raden aan deze repen niet te nemen tijdens intensieve inspanningen, maar juist voor de langzame / extensieve trainingen of wandelingen zijn deze echt perfect. In 12 verschillende smaken, dus deze gaat niet snel vervelen!

5. BYE! Endurance Bar Apple / Cinnamon

Het perfect alternatief voor appeltaart! Echt een heerlijk reepje die je ook weer makkelijk weg krijgt. Op basis van natuurlijke ingrediënten.  Wat ons betreft ook echt een topreepje.

Het pakket bevat naast de repen uit de top 5 de volgende repen. De smaken die we leveren zijn wisselend per pakket.

- 2 energybars Concap
- 2 repen van Goldnutrition
- 2 PowerBar Natural Energy repen
- 1 BYE! Endurance Bar (andere smaak dan Apple/Cinnamon)
- 1 Lightning Endurance Bar
- 2 Maxim Energy Bars
- 2 NamedSport Energy Bars
- 1 PowerBar Ride Bar
- 2 repen Taste of Nature

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl