Getest in november en december: de 5 favorieten van Mirthe

Oeps, een maandje geen blogje geschreven over de producten die ik heb getest. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niets getest heb. Ik deel mijn 5 favoriete producten met jullie!

SiS Beta Fuel Chew Bar

Nieuw in ons assortiment is de SiS Beta Fuel Chew Bar. Eigenlijk een soort reep in snoepvorm. Met name de textuur van dit product is echt heel fijn, hij kauwt lekker weg en is fris van smaak. Lekker hoog in koolhydraten. Wat mij betreft een heel fijn product voor tijdens het hardlopen!

ARCh MAX Soft Flask – 500 ml

Eerder deelde ik al dat ik erg te spreken ben over de producten van ARCh MAX. Ook over deze flesjes die superhandig zijn tijdens de lange runs die ik veel doe. Vaak hebben dit soort flesjes maar een kleine opening, waardoor het lastig is om hier poeder voor sportdrank in de doen. Deze flesjes hebben een grote opening, waardoor je dit probleem niet hebt. Ze lekker niet en zijn gemakkelijk schoon te maken.

GoldNutrition Immune Support

Ons immuunsysteem heeft het tijdens de wintermaanden en speciaal in deze toch wel erg uitzonderlijke tijden maar zwaar. Daarom slik ik Immune Support van GoldNutrition. Een uitgebalanceerde combinaties van vitamine c, d, zien en vlierbes. Perfect om het immuunsysteem een goede boost te geven. Ik heb het gevoel dat ik meer energie heb sinds ik dit slik, dus dat is mooi meegenomen.

Lightning Endurance High Energy Gel – Lemon

Ik krijg geregeld de vraag welke gel nu echt fijn is op het moment dat je eigenlijk al te laat bent en al een hongerklop hebt. Natuurlijk moet je dit altijd proberen voor te blijven, maar als het dan toch zover komt kan je het beste kiezen voor een High Energy Gel met snelle suikers. Deze gel van Lightning Endurance is erg compact en moet je nemen met water / sportdrank. Het is even anders omdat ik vaak kies voor meer vloeibare producten, maar ik kreeg hier zeker direct een stoot energie van. Tip: neem er altijd eentje mee voor ‘noodgevallen’!

Lightning Enduance Cola Bottles

Eerder testte ik al de Gum Bears, maar nu toch ook de colaflesjes van Lightning. De structuur van deze snoepjes is echt goed. Je kauwt ze lekker makkelijk weg, waardoor deze ook perfect zijn tijdens inspanningen op een wat hogere intensiteit. Heerlijk qua smaak. Deze neem je wel echt voor je plezier!

 
Bekijk het assortiment van SiS op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Maurten op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Lightning Endurance op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk afvalneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2022 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl