Getest in november en december: de 5 favorieten van Mirthe

Oeps, een maandje geen blogje geschreven over de producten die ik heb getest. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik niets getest heb. Ik deel mijn 5 favoriete producten met jullie!

SiS Beta Fuel Chew Bar

Nieuw in ons assortiment is de SiS Beta Fuel Chew Bar. Eigenlijk een soort reep in snoepvorm. Met name de textuur van dit product is echt heel fijn, hij kauwt lekker weg en is fris van smaak. Lekker hoog in koolhydraten. Wat mij betreft een heel fijn product voor tijdens het hardlopen!

ARCh MAX Soft Flask – 500 ml

Eerder deelde ik al dat ik erg te spreken ben over de producten van ARCh MAX. Ook over deze flesjes die superhandig zijn tijdens de lange runs die ik veel doe. Vaak hebben dit soort flesjes maar een kleine opening, waardoor het lastig is om hier poeder voor sportdrank in de doen. Deze flesjes hebben een grote opening, waardoor je dit probleem niet hebt. Ze lekker niet en zijn gemakkelijk schoon te maken.

GoldNutrition Immune Support

Ons immuunsysteem heeft het tijdens de wintermaanden en speciaal in deze toch wel erg uitzonderlijke tijden maar zwaar. Daarom slik ik Immune Support van GoldNutrition. Een uitgebalanceerde combinaties van vitamine c, d, zien en vlierbes. Perfect om het immuunsysteem een goede boost te geven. Ik heb het gevoel dat ik meer energie heb sinds ik dit slik, dus dat is mooi meegenomen.

Lightning Endurance High Energy Gel – Lemon

Ik krijg geregeld de vraag welke gel nu echt fijn is op het moment dat je eigenlijk al te laat bent en al een hongerklop hebt. Natuurlijk moet je dit altijd proberen voor te blijven, maar als het dan toch zover komt kan je het beste kiezen voor een High Energy Gel met snelle suikers. Deze gel van Lightning Endurance is erg compact en moet je nemen met water / sportdrank. Het is even anders omdat ik vaak kies voor meer vloeibare producten, maar ik kreeg hier zeker direct een stoot energie van. Tip: neem er altijd eentje mee voor ‘noodgevallen’!

Lightning Enduance Cola Bottles

Eerder testte ik al de Gum Bears, maar nu toch ook de colaflesjes van Lightning. De structuur van deze snoepjes is echt goed. Je kauwt ze lekker makkelijk weg, waardoor deze ook perfect zijn tijdens inspanningen op een wat hogere intensiteit. Heerlijk qua smaak. Deze neem je wel echt voor je plezier!

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl