Getest in januari : de 5 favorieten van Mirthe

Nieuw jaar, nieuwe producten! Ik testte een aantal nieuwe producten en deze waren zo goed dat we ze nu in ons assortiment hebben!

1. Barebells Protein Bar: Cashew & Caramel

Ik had er al best wat over gehoord, maar ze nog niet gegeten: de repen van Barebells. Eiwitrepen met maar liefst 20 gram eiwitten en maximaal 2 gram suiker. Perfect als goed verzadigend tussendoortje en natuurlijk na een training om het spierherstel te bevorderen. Geen weeïg eiwitsmaakje en een fijne structuur. Mijn favoriet is nu Cashew & Caramel, maar ze zijn allemaal lekker!

2. Holy Shot: Ginger & Lemon

Deze fijne shotjes geven een goede shot gember en citroen. Ze zijn biologisch en de gember werkt ontstekingsremmend. Een goede (dagelijkse) booster voor je immuunsysteem! We hebben ook nog 2 andere smaken, maar dit is mijn favoriet!

3. Barebells Protein Milkshakes

Deze Milkshakes zijn echt een beloning na een zware training. Superromig en goed van smaak. Geen toegevoegde suikers en 24 gram eiwitten. Ideaal om mee te nemen voor direct na de training. Zo vul je direct vocht en eiwitten aan. We hebben ze in Vanille, Aardbei, Chocolade en Banaan.

4. NOCCO BCAA Drink

Nieuw zijn deze verfrissende drankjes. Geen koolhydraten, maar vol met vitamines, BCAA’s en cafeïne. Perfect om te nemen voor of tijdens een work-out. De BCAA’s dragen bij aan een sneller herstel omdat zij de eiwitsynthese bevorderen en eiwitafbraak tegengaan. Ik heb de smaak Limon getest en deze was heerlijk fris. Mooie aanvulling van ons assortiment!

5. SiS Go Energy Bake Bar

Al een tijd in ons assortiment, maar toch nu pas goed getest. Dit reepje is net een cakeje. Met een zachte, jam achtige vulling doen ze een beetje aan een bepaald koekje denken. Makkelijk weg te krijgen, ook tijdens het hardlopen.

Dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Mocht je hier vragen hebben of vrijblijvend advies willen over het gebruik van sportvoeding, mail gerust naar mirthe@wielervoeding.nl.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl