Getest in januari : de 5 favorieten van Mirthe

Nieuw jaar, nieuwe producten! Ik testte een aantal nieuwe producten en deze waren zo goed dat we ze nu in ons assortiment hebben!

1. Barebells Protein Bar: Cashew & Caramel

Ik had er al best wat over gehoord, maar ze nog niet gegeten: de repen van Barebells. Eiwitrepen met maar liefst 20 gram eiwitten en maximaal 2 gram suiker. Perfect als goed verzadigend tussendoortje en natuurlijk na een training om het spierherstel te bevorderen. Geen weeïg eiwitsmaakje en een fijne structuur. Mijn favoriet is nu Cashew & Caramel, maar ze zijn allemaal lekker!

2. Holy Shot: Ginger & Lemon

Deze fijne shotjes geven een goede shot gember en citroen. Ze zijn biologisch en de gember werkt ontstekingsremmend. Een goede (dagelijkse) booster voor je immuunsysteem! We hebben ook nog 2 andere smaken, maar dit is mijn favoriet!

3. Barebells Protein Milkshakes

Deze Milkshakes zijn echt een beloning na een zware training. Superromig en goed van smaak. Geen toegevoegde suikers en 24 gram eiwitten. Ideaal om mee te nemen voor direct na de training. Zo vul je direct vocht en eiwitten aan. We hebben ze in Vanille, Aardbei, Chocolade en Banaan.

4. NOCCO BCAA Drink

Nieuw zijn deze verfrissende drankjes. Geen koolhydraten, maar vol met vitamines, BCAA’s en cafeïne. Perfect om te nemen voor of tijdens een work-out. De BCAA’s dragen bij aan een sneller herstel omdat zij de eiwitsynthese bevorderen en eiwitafbraak tegengaan. Ik heb de smaak Limon getest en deze was heerlijk fris. Mooie aanvulling van ons assortiment!

5. SiS Go Energy Bake Bar

Al een tijd in ons assortiment, maar toch nu pas goed getest. Dit reepje is net een cakeje. Met een zachte, jam achtige vulling doen ze een beetje aan een bepaald koekje denken. Makkelijk weg te krijgen, ook tijdens het hardlopen.

Dit waren mijn favoriete producten van de afgelopen maand. Mocht je hier vragen hebben of vrijblijvend advies willen over het gebruik van sportvoeding, mail gerust naar mirthe@wielervoeding.nl.

 
Bekijk het assortiment van SiS op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Maurten op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Lightning Endurance op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

Fietssokken voor de winter

Winaar Merino Wintersokken Green

Winaar Merino Green zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol in de kleur groen met gele strepen. Doordat ze grotendeels bestaan ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Merino Wintersokken Black

Winaar Merino Black zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol in de kleur zwart. Doordat ze grotendeels bestaan uit merinowol ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Merino Wintersokken Fluo Yellow

Winaar Merino Fluo Yellow zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol in de kleur zwart met fluo gele strepen. Doordat ze grotendeels ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Merino Wintersokken Grey

Winaar Merino Grey zijn wintersokken van het zachtere en dikkere materiaal merinowol in de kleur grijs. Doordat ze grotendeels bestaan uit merinowol van ...

Prijs: €18,99 €19,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt zoveel mogelijk energieneutraal

Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2023 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl