Getest in mei: de 5 favorieten van Mirthe

Het is alweer even geleden dat ik mijn ervaringen met een aantal uitgeteste producten heb gedeeld, maar dat betekent niet dat er niet getest is! Ik ben weer erg enthousiast over een aantal producten, de 5 favorieten zal ik weer met jullie delen.

1.    1. SuperHeraw Organic Bar – Blueberry Cashew

Nieuw in het assortiment zijn de reepjes van SuperHeraw. Deze repen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en dus geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn echt supergoed. Heel fijn als gezond tussendoortje, maar ook tijdens het lopen van (lange) duurlopen zijn ze heel geschikt. Ze verzadigen goed en zijn makkelijk weg te werken tijdens de inspanning. We hebben ze in een aantal smaken, de smaak Blueberry Cashew is in elk geval goedgekeurd!

2.     2. GoldNutrition Fast Recovery – Wild Berry

Na een zware training waarbij ik al veel (zoete) sportvoeding heb gegeten en gedronken staat een recovery shake in de smaak chocola of vanille me soms een beetje tegen. Deze Recovery van Gold is er in een aantal fruitsmaken en deze is echt fris en smaakt naar een smoothie. Superverfrissend na een zware inspanning! Door de goede verhouding tussen koolhydraten en eiwitten is deze perfect na een duurinspanning. Aanrader!

3.     3. Squirrel’s Nut Butter Vegan Stick

Omdat ik vaak ver loop krijg ik geregeld last van schaafplekken onder mijn sport-bh en onder mijn trailvest. Ik heb deze stick uitgetest en had hier helemaal geen last meer van! Dit product is ook geschikt voor veganisten. En de verpakking is ook nog eens leuk!

4.     4. Lightning Endurance Isotonic Energy gel - Blackcurrant

Ons assortiment Lightning gels is uitgebreid en de Blackcurrant gel is 1 van de toegevoegde smaken. Deze is echt supergoed. Ik  vind gels bijna nooit echt lekker, maar deze ging er goed in. Lekker friszuur van smaak en drinkt lekker weg. En waar veel gels kunstmatige zoetstoffen bevatten is deze gel gezoet met Stevia, wat mij betreft ook een voordeel.

5.     5. Lactid Acid Buffer - Xendurance

Dit product van Xendurance heb ik eerder al eens getest, maar nu weer een bepaalde periode voorafgaand aan een 50 km (ultra) wedstrijd. En echt, wat een effect heeft een kuur weer gehad. Ik herstelde merkbaar sneller van lange duurlopen als voorbereiding en op de wedstrijddag merkte ik echt dat ik op een hoger tempo kon blijven lopen dan ik gewend ben tijdens zulke lange afstanden. Voor mijn gevoel kon ik echt blijven gaan en ik heb totaal geen verzuring gevoeld. Ook was ik de dag erna alweer hersteld van de wedstrijd. Echt een topproduct.

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl