GoldNutrition Extreme Fluid Gel - 24 x 40 gram - Energiegels - Tijdens de inspanning

GoldNutrition Extreme Fluid Gel - 24 x 40 gram

EAN: 5601607072633
Prijs: €36,99 €41,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Ontwikkeld met de langetermijnbehoeften in gedachten, is GoldNutrition Extreme Fluid Gel een snel absorberende combinatie van koolhydraten, ontworpen om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden en vroegtijdige vermoeidheid te voorkomen.

Deze gel combineert cafeïne en guarana, krachtige antioxidanten die van groot belang zijn bij langdurige sportactiviteiten, zoals teamsporten en duurevenementen. Deze combinatie helpt ook de alertheid te verhogen, wat gunstig is voor elke sporter.

De aanwezigheid van guarana en cafeïne versterkt het effect van GoldNutrition Extreme Fluid Gel. Verbeteringen in stemming en fysieke prestaties worden ook toegeschreven aan guarana.

Hoewel wordt gedacht dat de effecten voornamelijk te danken zijn aan cafeïne, blijkt uit bewijs ook dat andere bestanddelen zoals tannines, flavonoïden en saponinen bijdragen aan de antioxidante capaciteit.

Wat betreft cafeïne, het lijkt ook te werken op het niveau van het energie-substraat tijdens inspanning, waarbij glycogeen wordt gespaard en de mobilisatie van vrije vetzuren voor gebruik als energiebron wordt verhoogd. In de herstelfase kan het de vervanging van glycogeen bevorderen. De toename van de afgifte van bèta-endorfines is een andere manier waarop cafeïne een gunstige invloed heeft op prestaties.

GoldNutrition Extreme Fluid Gel onderscheidt zich door zijn meer vloeibare consistentie, wat de inname vergemakkelijkt, waardoor de sporter zich meer kan concentreren op de prestatie en minder op de gel.

Hoe te gebruiken?

Gebruik één gel per uur duurtraining. Het is essentieel om ten minste 250 ml water te drinken voor elke geconsumeerde Extreme Fluid Gel.

Ingrediënten (Melon): Water, Maltodextrine, Dextrose, Fructose, Glucose, Aroma, Suiker, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Conserveermiddelen (Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat), Guarana - Paullinia Cupana (0,052%), Anhydrous cafeïne (0,027%), Groene koffie-extract (0,01%). Vrij van allergenen, geschikt voor vegetarische en veganistische diëten.

Ingrediënten (Strawberry-Banana): Water, Maltodextrine, Dextrose, Fructosestroop, Glucose, Suiker, Aroma, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Conserveermiddelen (Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat), Guarana (0,05%), Anhydrous cafeïne (0,03%), Groene koffie-extract (0,01%). Vrij van allergenen, geschikt voor vegetarische en veganistische diëten.

 

 

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl