GoldNutrition Total Hydro Whey - 900 gram - Hersteldrank - Na de inspanning

GoldNutrition Total Hydro Whey bestaat voornamelijk uit OPTIPEP® 90, het gehydrolyseerde eiwit van wei-isolaat. Het is een eiwit met een laag gehalte aan koolhydraten, vet en lactose en biedt voordelen ten opzichte van andere eiwitten vanwege de snelle opname en gemakkelijke vertering.

Het gehydrolyseerde eiwit wordt verkregen door enzymatische hydrolyse van het wei-eiwit isolaat, waardoor hoogwaardige eiwitpeptiden worden geleverd. Het is een eiwit dat gemakkelijker verteerbaar is met een hoger opnamepercentage. Hierdoor bevordert het sneller spierherstel na inspanning, met een grotere stimulatie van de eiwitsynthese in de spieren, wat leidt tot aanzienlijke spiergroei. Bovendien bevat Total Hydro Whey lage niveaus van koolhydraten en vet, wat de vermindering van lichaamsvet bevordert en het de perfecte bondgenoot maakt voor maximale definitie met een toename in spiermassa.

GoldNutrition Total Hydro Whey, vanwege zijn specifieke eigenschappen van gemakkelijke vertering en opname, wordt ook sterk aanbevolen voor de preventie van sarcopenie en het behoud van spiermassa bij personen ouder dan 50 jaar. Het wordt goed verdragen, zelfs door mensen met een overgevoeligheid voor melkeiwitten.

Het is het ideale product voor:

Bevorderen van toename in spiermassa
Bevorderen van spierdefinitie
Optimaliseren van spierregeneratie na training
Aanvulling op de eiwitinname in de voeding
Bestrijden van het verlies van spiermassa door leeftijd of een sedentaire levensstijl

Hoe te gebruiken?

Neem een portie (30g) voor en na training of als tussendoortje om je eiwitinname aan te vullen. Voeg een afgestreken maatschep (30g) toe aan 200 ml water, goed schudden en serveren. Je kunt tot 2 porties per dag nemen. Het kan worden gebruikt vanaf 16 jaar met een aangepaste portie.

Ingrediënten (Vanilla):

OPTIPEP 90® (Gehydrolyseerde Wei-eiwit Isolaten) [90%], ISOLAC® (Wei-eiwit Isolaten) [5%], Smaakstoffen, Verdikkingsmiddelen (Guargom, Xanthaangom), zout, Zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden uit stevia). Het kan sporen van gluten, soja, ei, selderij, pinda's, boomnoten, schaaldieren, vis, mosterd en sulfieten bevatten.

Ingrediënten (Strawberry):

OPTIPEP 90® (Gehydrolyseerde wei-eiwit isolaten) [90%], ISOLAC® (Wei-eiwit isolaten) [5%], smaakstoffen, kleurstof (rode bietenrood), verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), zout, zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden uit stevia). Het kan sporen van gluten, soja, ei, selderij, pinda's, boomnoten, schaaldieren, vis, mosterd en sulfieten bevatten.

Ingrediënten (Chocolate):

OPTIPEP 90® (Gehydrolyseerde wei-eiwit isolaten) [88%], ISOLAC® instant (Wei-eiwit isolaten) [4%], cacaopoeder, smaakstoffen, verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), zout, zoetstoffen (sucralose, steviolglycosiden uit stevia). Het kan sporen van gluten, soja, ei, selderij, pinda's, boomnoten, schaaldieren, vis, mosterd, en sulfieten bevatten.

Reviews

Fien van DintherBeoordeling 22-11-2023Ik was al een fan van de eiwitpoeders van goldnutition vanwege de smaak, maar dit is toch echt mijn favoriet (vanille). Toch wel zoet maar niet overheersend en lekker in kwark maar ook met water. Ik vind deze fijn omdat er maar weinig koolhydraten en vetten inzitten want deze haal ik persoonlijk liever uit voeding ipv eiwitpoeder. Reacties (0)
Reactie

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl