GoldNutrition Total Whey - 260 gram - Hersteldrank - Na de inspanning

Ken jij het geheim van de kwaliteit van onze GoldNutrition Total Whey?

Melk afkomstig van koeien gevoerd met gras van duurzame landbouw. Ja ... voor degenen die het niet weten, is het belangrijkste ingrediënt van wei-eiwit afkomstig van melk.

Whey (wei) is een bijproduct van kaasproductie dat vervolgens wordt gefilterd. Het grootste deel van het vet en de koolhydraten leidt tot een product dat rijk is aan eiwitten van hoge biologische waarde, snelle opname en vertering, en bevat alleen van nature aanwezige suikers. Dit is waarschijnlijk een van de populairste supplementen onder degenen die hun prestaties in sport willen verbeteren vanwege de voordelen voor het behoud en de opbouw van spiermassa, maar niet alleen daarvoor: het is ook een uitstekende aanvulling op voedingsniveau, omdat het helpt bij het afvallen, aangezien eiwitten bijdragen aan een verzadigd gevoel en het innemen van meer calorierijk voedsel vermijden.

Met een laag vetgehalte en weinig koolhydraten bevat Total Whey een hoog gehalte aan geconcentreerde eiwitten geïsoleerd uit wei.

Maar daar zijn we niet gestopt. Om de formule aan te vullen, hebben we een complex van spijsverteringsenzymen toegevoegd en een gepatenteerd symbioticum - Lactowise® - met probiotische en prebiotische ingrediënten, wat bijdraagt aan een gezonde darmflora.
De combinatie van deze twee ingrediënten verbetert de opname van voedingsstoffen en versterkt de al bekende voordelen van wei-eiwit, wat de lichaamssamenstelling verbetert.

En tot slot, maar niet minder belangrijk, sluiten we deze unieke formule af met heerlijke smaken die strikt zijn geselecteerd en die waarmaken wat ze beloven, en ze zijn verkrijgbaar in kleine verpakkingen (260 g) zodat je ze allemaal kunt proberen.
Als je twijfelt over welk eiwit je moet kiezen, onthoud dan: het geheim van een kwalitatief eiwit ligt in de oorsprong van de ingrediënten.

Ideaal product voor:

- Bevorderen van maximale spierdefinitie;
- Voorkomen van de afbraak van spierweefsel na intense en opeenvolgende trainingen;
- Aanvulling op diëten met veel eiwitten, om vetverlies te bevorderen.

Hoe te gebruiken?

Als je traint, neem dan een portie (2 shakes) per dag. Je kunt een shake 1 uur voor de training nemen en een andere na de training. Het bereiden van een shake is eenvoudig, voeg een afgestreken maatschep (26 g) toe aan 150 ml water.

Ingrediënten (Vanilla): Whey Protein Concentraten (Emulgator (Soja Lecithine)) [90%], ISOLAC® Instant (Whey Protein Isolaten, Emulgator (Soja Lecithine)) [5%], Smaak, Verdikkingsmiddelen (Guargom, Xanthaangom), Natriumchloride, Lactase [0,5%], Bromelaïne [0,33%], Papainextract (Sulfieten) [0,33%], Zoetstof (Sucralose), Lactowise® (gepatenteerde mix van LactoSpore® (Bacillus coagulans) en Fenumannan® (galactomannanen uit zaden van Fenegriek - Trigonella foenum - graecum L.)).

Geproduceerd in installaties waar eieren en vis worden verwerkt, dus het kan sporen daarvan bevatten.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl