Ashwagandha KSM-66 + Shilajit + Honey - Mountaindrop - 350 gram - Shilajit - Voedingssupplementen voor sporters

Ashwagandha KSM-66 + Shilajit + Honey - Mountaindrop - 350 gram

EAN: 3830065560112
Prijs: €69,95 Beschikbaar2 - 3 werkdagen
Tijdelijk uitverkocht

Aantal porties per verpakking: 44

Hoeveelheid per portie:
- Shilajit: 600 mg - Ashwagandha KSM-66®: 600 mg
- Kastanjehoning: 6.800 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 maatlepel (8 g) en los volledig op in water of warme thee, met een temperatuur tot 39 graden Celsius. Je kunt het ook direct via de mond innemen.

Bewaring

Bewaar op kamertemperatuur en niet direct blootgesteld aan de zon.

Zuivere, echte en 100% natuurlijke Shilajit biedt veel gezondheidsvoordelen. Shilajit bevat 85 vitaminen en mineralen, aminozuren, fulvozuur, hippuurzuur, fosfolipiden, DCP & DBP, 60 macro- en micro-elementen en een doeltreffend fytocomplex, naast andere geneeskrachtige stoffen. En als we het combineren met Ashwagandha?

Elke stof op zich is fantastisch en kan ons leven enorm helpen verbeteren. Maar gecombineerd maken ze elkaar sterker, beter en doeltreffender. Hun gunstige effecten worden vermenigvuldigd waarbij het lijkt alsof deze twee oude middelen voor elkaar gemaakt werden. De mooie samenhang die ontstaat zal u sprakeloos laten. Nooit eerder werden zulke oude middelen gecombineerd in hun zuiverste en meest perfecte vorm.

We geloven echt dat Ashwagandha Plus voor een heel belangrijke verschuiving zorgt in de manier waarop we beschouwen hoe moeder natuur ons kan helpen om beter, gezonder en gelukkiger te leven. Dit keer werd echte perfectie bereikt door grote toewijding en respect voor de natuur.

GECOMBINEERDE KRACHT VAN HOOGKWALITATIEVE ASHWAGANDHA EN SHILAJIT

Samen:

  • Helpen ze de mentale gezondheid en het fysieke welzijn te ondersteunen. Ze dragen ook bij aan het emotioneel evenwicht
  • Stimuleren ze krachtig uw immuunsysteem.
  • Beïnvloeden ze gunstig het hart en het cardiovasculair systeem.
  • Bezitten ze adaptogene eigenschappen
  • Ondersteunen ze het begin van de slaap, het leren, het geheugen en de herinnering
  • Helpen ze de energieniveaus op peil te houden
  • Helpen ze de gezondheid van het ademhalingsstelsel te behouden
  • Ondersteunen ze de gezondheid van de vrouwelijke voortplantingsorganen
  • Ondersteunen ze de mannelijke seksuele functies en verhogen ze het aantal spermacellen
  • Helpen ze u bij het opbouwen  van spiermassa
  • Helpen ze de gezondheid van de prostaatklier en de urinewegen te behouden.

WAAROM ONZE ASHWAGANDHA DE BESTE OP DE MARKT IS.

Voor degenen die vertrouwd zijn met onze producten, weten wellicht dat we kwaliteit heel serieus nemen. We weten dat onze klanten alleen het beste willen en het onze missie is om precies dat te realiseren.

We gebruiken het hoogst geconcentreerde, branded, volspectrum wortelextract beschikbaar op de markt, genaamd KSM-66. Het wordt gewonnen via een "Groene Chemie"-proces, waarbij geen alcohol of welk chemisch oplosmiddel dan ook gebruikt wordt.

KSM-66 bevat enkel de wortels van de ashwagandha-plant en absoluut geen ashwagandha-bladeren. Bladeren worden vaak gebruikt, maar zijn minder kwalitatief in vergelijking met de wortel. KSM-66 is gestandaardiseerd tot het hoogste gehalte aan whitanoliden (de stoffen die ashwagandha speciaal maken) op de huidige markt. En alles enkel uit de wortels van de plant.

De productie van KSM-66 ashwagandha is van farmaceutische kwaliteit, met de modernste clean room-apparatuur, en gebruik van productie van wereldklasse en kwaliteitsvolle processen.

KSM-66 ashwagandha heeft het hoogste aantal certificaten op de markt behaald en elke batch wordt getest op zware metalen, gifstoffen en bacteriën door een gerenommeerd panel van toxicologen en andere uitgebreide kwaliteitsgaranties en gezondheidsinspecties door derde partijen.

Als we zeggen dat we ons uiterste best gedaan hebben om ashwagandha van de hoogste kwaliteit te krijgen, menen we dat ook. Ashwagandha dat u voor zich heeft is superieur op elke mogelijke manier. Van oogst en productie tot het testen, alles is ontworpen met slechts één doel voor ogen.

Om het perfecte product te creëren dat niet kan geëvenaard worden. En het staat voor u.

ONTDEK DE WONDEREN VAN DE ASHWAGANDHA-WORTEL

Ongetwijfeld is Ashwagandha één van de sterkste en krachtigste natuurlijke middelen. Dit kruid is al eeuwenlang gekend, maar kent pas nu een enorme wereldwijde groei door veel geavanceerde studies in de farmacologie en geneeskunde. De beschikbare wetenschappelijke gegevens ondersteunen de bevinding dat ashwagandha meerdere voordelen biedt, waardoor het echt uniek is.

Ashwagandha is een groenblijvende struik uit India, het Midden-Oosten en Afrika. Elk deel van de struik is enorm bruikbaar op één of andere manier. De geschiedenis van Ashwagandha gaat duizenden jaren terug, waarbij het werd geprezen als een krachtig kruid met veel therapeutische voordelen. Nu heeft men de middelen om het scala aan voordelen van dit kruid te begrijpen, vooral op het vlak van cognitief versterkende voordelen.

De doeltreffendheid van de ashwagandha-kruiden zou komen van een complexe mix van actieve componenten, vooral alkaloïden zoals withanine, somniferine, tropine en steroïde lactonen, met withanoliden als de belangrijkste.

Ze worden gebruikt in heel wat therapeutische activiteiten en ondersteunen de algemene gezondheid. Ze helpen bij immunomodulatie, waarbij ziekteverwekkers bestreden worden, zijn anti-eleptisch, verbeteren het geheugen, bevorderen een goede fysieke en mentale gezondheid, en niet te vergeten, ze hebben een gekend effect op angst en vooral op de slaap.

Onderzoek toont aan dat de withanoliden ook helpen bij het reguleren van de metabole hormoonconcentraties, wat helpt bij het verlagen van stress en het cortisolniveau. Maar het ķan ook de sprintcapaciteit verhogen en het metabolisme versnellen door verhoogde afgifte van het schildklierhormoon na verloop van tijd.

En als dat nog niet genoeg is, Ashwagandha is ook rijk aan vitaminen, tanninen, mineralen K, Mn, Ne, Fe, Zn, Cu, Al, Ca, Cd & Ni, en zelfs aminozuren.

En weet u wat het zelfs nog perfecter maakt? We combineren het met Shilajit en...

... WERKEN HET AF MET HOOGKWALITATIEVE LOKALE KASTANJEHONING

Waarom kastanjehoning en geen gewone honing? Wel, er zijn meerdere belangrijke redenen. We verkiezen het door het gehalte aan mineralen, krachtige antioxidante eigenschappen en sterke antibacteriële eigenschappen.

Kastanjehoning bevat vitaminen (B1, B2, B6, C, panthoteenzuur), mineralen (Cu, Na, K, P, Ca, Si, Mg, Fe, Mn), aminozuren (proline, fenylalanine...), enzymen (amylase, zure fosfaten, catalase, glucose oxidase...), zuren (fosforzuur, azijn, appelzuur, citroenzuur, melkzuur, boterzuur, barnsteenzuur, pyroglutaminezuur, gluconzuur, mierenzuur), flavonoïden (quercetine, anthocyanen, catechinen) en antibacteriële stoffen.

Eerlijk, is er iets dat geschikter is als basis voor zo'n prachtig product?

We halen onze honing rechtstreeks uit het bos, via een vriendelijke lokale imker, die zijn bijen met respect en toewijding behandeld. Deze bijzondere honing is geproduceerd in een bijvriendelijke en duurzame omgeving met veel aandacht voor de duurzaamheid. De honing is gemaakt door gezonde bijen, die leven in een schone omgeving, vrij van vervuiling en weg van verkeer en grote steden. Kwaliteitshoning zoals deze is een echt geschenk van de natuur en dient met gepast respect behandeld te worden.

Er bestaat geen twijfel dat we geluk hebben om over zulke kwaliteitshoning te beschikken. En we zijn nog gelukkiger dat onze klanten er wereldwijd van kunnen genieten.

Ashwagandha Plus zal uw idee over supplementen veranderen, dit is een belofte.

    VEILIG PRODUCT

    We maken regelmatig testen van ons product om ervoor te zorgen dat het geen zware metalen bevat, meer info.

Ingrediënten:

25g 100% premium Shilajit

25g Ashwagandha KSM-66

300 g rauwe kastanjehoning

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl