Shilajit - 100% Mumijo Shilajit - Himalayas - 45 gram (MOUNTAINDROP) - Shilajit - Voedingssupplementen voor sporters

Aantal porties per verpakking: 225

Hoeveelheid per portie:
Shilajit: 200 mg

Gebruiksaanwijzing

Neem één maatlepel van 0,2g en los deze volledig op in water, warme thee, sap, melk of je eigen krachtige shake. De temperatuur mag niet hoger zijn dan 39 graden Celsius. Je kunt het ook direct via de mond consumeren.

Bewaring

Bewaren bij kamertemperatuur en niet rechtstreeks blootstellen aan de zon.

Puur, Authentiek, 100% Natuurlijke Shilajit

Stimuleer op organische wijze zowel je cognitieve als fysieke functies in één krachtige stap. Mountaindrop® Original is onze hoogwaardige shilajit-hars in zijn puurste en meest authentieke vorm, die je dagelijkse routine verrijkt met meer dan 85 heilzame voedingsstoffen. Versterk je geheugen en concentratie, verminder mentale vermoeidheid, verhoog je uithoudingsvermogen en bevorder seksuele energie voor een ultieme gebalanceerde levensstijl. Ervaar de ongeëvenaarde kracht van de natuur in slechts één druppel!

Een enkele druppel volstaat om Lichaam & Geest te optimaliseren

Bereik je ideale fysieke en cognitieve toestand met een volledig natuurlijk en krachtig herbomineraal. Mountaindrop® Original shilajit geeft jouw dag een boost met meer dan 85 heilzame voedingsstoffen, waaronder ionische mineralen, vitaminen, aminozuren en fosfolipiden, waardoor je zowel mentaal als fysiek op je hoogste niveau kunt presteren! Verrijk je leven door alle essentiële elementen op te nemen die je lichaam en geest nodig hebben om op hun maximale capaciteit te functioneren. Onze shilajit wordt zorgvuldig met de hand geoogst en bewaard in een unieke violette glazen container met biofotonische eigenschappen die de hars in zijn originele, authentieke en pure vorm behoudt!

Himalaya vs. Original Shilajit - Wat is het verschil?

Beide soorten Shilajit zijn geweldig voor je gezondheid, maar ze hebben wel enkele unieke kenmerken. Laten we samen een vriendelijke wandeling maken door hun oorsprong, smaken en texturen om je beter met hen te laten kennismaken.

1. Altai Shilajit: Krachtig en Aards

- Oorsprong: Onze Altai Shilajit komt uit de serene en ongerepte Altai Mountains. Deze afgelegen regio is een schatkamer van diverse flora en heeft een unieke geologische geschiedenis. De mineraalrijke bodems, gecombineerd met de ongerepte omgeving, dragen aanzienlijk bij aan de vorming van Shilajit. Deze factoren geven Altai Shilajit zijn krachtige en aardse karakter, waardoor het rijk is aan zowel voedingsstoffen als geschiedenis.
- Smaak: Bekend om een krachtigere, aardse smaak die resoneert met degenen die van een robuuste smaak houden.
- Textuur: Kenmerkend glad, waardoor het gemakkelijk is op te nemen in je dagelijkse routine.

2. Himalayan Shilajit: Subtiel en Verfijnd

- Oorsprong: Geoogst uit de majestueuze Himalaya, is onze Himalayan Shilajit een testament van de barre maar prachtige omstandigheden van 's werelds hoogste pieken. De extreme hoogtes en de gevarieerde topografie van de Himalaya, samen met de oude praktijken van Shilajit-verzameling, geven deze variëteit zijn unieke eigenschappen. De combinatie van grote hoogte, specifieke klimatologische omstandigheden en traditionele extractiemethoden dragen bij aan de milde maar effectieve aard van onze Himalaya Shilajit.
- Smaak: Iets milder dan zijn Altai-tegenhanger, aantrekkelijk voor degenen die de voorkeur geven aan een zachtere smaak.
- Textuur: Zijn textuur is onderscheidend en biedt een iets andere ervaring die sommigen misschien aangenamer vinden.

VEILIG PRODUCT

Mountaindrop laat iedere batch in een gecertificeerd laboratorium testen op de exacte samenstelling. Zo weten we zeker dat het product veilig is en de juiste hoeveelheden mineralen, aminozuren, fulvinezuur, humuszuur en andere ingrediënten bevat, meer info.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl