Le Tour de Mont Blanc

Datum21-07-2018
Beschrijving

Tour Du Mont Blanc Cyclo

"The World's Toughest One Day Bike Race"

De pers beschouwt de Tour du Mont Blanc als dé referentie bij uitstek als het gaat over Ultra-Events. Z'n eigen grenzen verleggen door 330 km te trotseren waarvan 8000 meter bergop gaat.
Dit zijn de enige woorden die deze enorme uitdaging kunnen beschrijven. Het lange parcours baant zich een weg door 3 verschillende landen (Frankrijk, Zwitserland en Italié) maar brengt met iedere bereikte bergtop het einddoel in zicht: Een absolute held worden!

"Helden: personen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan"

De jaren vliegen voorbij maar geen enkele editie is dezelfde. Ieder jaar doet de Tour du Mont Blanc zijn naam alle eer aan. Enkel helden kunnen deze uitdaging aan! Na 8 jaar ervaring hebben 875 renners de finish gehaald. Ben jij de volgende? Op zaterdag 21 Juli 2018 geeft de Mont Blanc terug partij aan een nieuwe groep helden waar jij deel van kan uitmaken.

"Een unieke ervaring"

Daags voor de wedstrijd wisselen de deelnemers adviezen uit aan elkaar tijdens de briefing. De ontspannen sfeer maakt plaats voor de opwinding die deze geweldige uitdaging met zich meebrengt.
Het zal een korte nacht worden! Neem je plaats in, in het hart van het peloton en ervaar de zalige sfeer van een start bij dageraad.
Eenmaal vertrokken kan enkel je uithouding en doorzettingsvermogen je nog redden en leiden naar de finish.

Altijd gratis verzending!

Deze producten worden altijd gratis verzonden. Ook als er een ander product in uw winkelmandje ligt, vervallen altijd de verzendkosten.

Proefpakket met 10 energierepen mix

Dit proefpakket bevat een mix van 10 energierepen van verschillende merken. Voor proefpakketten geldt de THT garantie van 3 maanden niet. Er worden ...

Prijs: €14,95 €19,95
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Proefpakket met 10 energiegels mix

Dit proefpakket bevat een mix van 10 energiegels van verschillende merken. Voor proefpakketten geldt de THT garantie van 3 maanden niet. Er worden ...

Prijs: €14,95 €19,95
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar RWB - Nederlandse Vlag

De WINAAR RWB sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen (97%) en elastan (3%) en hebben een comfortabele pasvorm.

Prijs: €14,95
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar OMG2 - Oh My God 2.0

WINAAR OMG2 zijn unieke hoge fietssokken in de kleur geel met gekleurde strepen. De WINAAR OMG2 sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen ...

Prijs: €14,95
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Bekijk meer producten >

Onze topmerken!

Bekijk het assortiment van Concap op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van BYE! Nutrition op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Invigor8 op Wielervoeding.nl!
Bekijk het Etoxx van BES-T op Wielervoeding.nl!
Bekijk het assortiment van Winaar Socks op Wielervoeding.nl!

© 2011 - 2019 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl