GoldNutrition Pre-Workout Endurance - Orange - 300 gram - Voor de inspanning

GoldNutrition Pre-Workout Endurance is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om je voor te bereiden op een intensieve training of wedstrijd en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Deze formule bevat verschillende ingrediënten die gericht zijn op het leveren van energie, het voorkomen van spierafbraak en het bevorderen van het uithoudingsvermogen.

Enkele belangrijke ingrediënten in GoldNutrition Pre-Workout Endurance zijn:

- BCAA's (Branched-Chain Amino Acids): Deze essentiële aminozuren (leucine, isoleucine en valine) helpen spierafbraak te voorkomen en bevorderen het spierherstel na intensieve training.

- Rhodiola Rosea: Dit kruid wordt gebruikt vanwege zijn adaptogene eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van het uithoudingsvermogen tijdens intensieve lichamelijke inspanning.

- Cafeïne: Cafeïne is een bekend stimulerend middel dat de alertheid en focus kan verbeteren. Het kan ook de fysieke prestaties verbeteren door vermoeidheid te verminderen en het uithoudingsvermogen te vergroten.

- AAKG (Arginine Alpha-Ketoglutarate): AAKG is een vorm van het aminozuur arginine dat kan helpen bij de productie van stikstofmonoxide. Dit kan de bloedtoevoer naar de spieren verbeteren en de toevoer van voedingsstoffen bevorderen, wat gunstig kan zijn voor de spierontwikkeling en het uithoudingsvermogen.

- L-Carnitine: L-Carnitine is een aminozuur dat betrokken is bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën, waar ze worden omgezet in energie. Het kan helpen bij het verminderen van de productie van kooldioxide, wat kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid tijdens langdurige inspanning.

- White Willow: White Willow is een plant die van oudsher wordt gebruikt vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van spierontsteking die gepaard gaat met langdurige inspanning.

GoldNutrition Pre-Workout Endurance kan nuttig zijn voor sporters die langdurige inspanningen verrichten, zoals fietsers, marathonlopers, triatleten en andere duursporters. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en het supplement in te nemen volgens de instructies van de fabrikant.

Ingrediënten (Orange): Maltodextrine, Palatinose (Isomaltulose), BCAAInstant 2: 1: 1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, emulgator (zonnebloemlecithine)), L-arginine α-ketoglutaraat, L-carnitine L- tartraat, L-arginine hydrochloride, L-tyrosine, voedingszuur (citroenzuur), aroma, kleurstof (bèta-caroteen (1%)), extract van witte wilgenbast, watervrije cafeïne, Rhodiola rosea-extract (wortel), kaliumcarbonaat, zoetstof (sucralose ), L-citrulline DL-malaat, Groene thee-extract (Camelia sinensis). Gefabriceerd in faciliteiten die gluten, melk, soja, eieren en vis verwerken, zodat u sporen ervan kunt bevatten.

Per serving (15 g)

Energie 233 kJ / 55 kcal
Lipiden <0,1 g
Waarvan verzadigd <0,1 g
Koolhydraten 10 g
Van welke suikers 5 g
Vezel <0,1 g
Eiwit 4 g
Zout 0,06 g
L-Arginine AKG 1000 mg

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl