GoldNutrition Gold Drink Premium - 600 gram - Isotone sportdrank - Sportdranken - Tijdens de inspanning

GoldNutrition Gold Drink Premium - 600 gram

EAN: 5601607071506
Prijs: €19,79 €23,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Tijdelijk uitverkocht
Selecteer de gewenste smaak:

Vergelijkbare producten

Het zweten dat gepaard gaat met langdurige lichaamsbeweging leidt tot verlies van elektrolyten en water uit het lichaam, vooral bij het beoefenen van sporten onder hoge temperaturen. Als atleten tijdens de training geen water en elektrolyten aanvullen, kan uitdroging optreden. Wanneer dehydratatie gelijk is aan of groter is dan 2% van het lichaamsgewicht, heeft dit invloed op de prestaties. Het kan leiden tot verlies van kracht en snelheid, negatieve gevolgen hebben voor het cardiovasculaire systeem, de regulatie van de lichaamstemperatuur en cognitieve en mentale prestaties (verminderde concentratie en verhoogd vermoeidheidsniveau), en kan het gebruik van spierglycogeen verhogen.

GoldNutrition Goldrink Premium is een uitstekende isotone drank zonder kunstmatige zoetstoffen. Het bevat glucose en fructose in de ideale verhouding van 2:1, elektrolyten, vertakte aminozuren (BCAA's) en Glutapep®, een gepatenteerd ingrediënt met twee peptiden (L-alanine en L-glutamine) die snel worden opgenomen en de prestaties en het herstel bevorderen.

Het toevoegen van snel absorberende aminozuren aan Goldrink Premium stelt u in staat om de uitputting van spierglycogeen te vertragen en proteïnekatabolisme te verminderen. De combinatie van natrium met glucose stimuleert de intestinale absorptie van water, terwijl dit elektrolyt ook de absorptie van glucose in de darm bevordert. Door natrium in de aanbevolen doses in de isotone drank op te nemen, zorgt dit ervoor dat de atleet beter gehydrateerd raakt en betere sportprestaties kan leveren.

GoldNutrition Goldrink Premium is het ideale product voor:

- Aanvulling van glycogeen.
- Onderhoud van bloedglucose tijdens inspanning.
- Vertraging van vermoeidheid tijdens lange races.

Gebruiksaanwijzing:

Om de drank te bereiden, voeg 1 maatlepel (40 g) toe aan elke 500 ml water. Goed mengen. Te drinken tijdens trainingen of evenementen die langer dan 1 uur duren. Voor trainingen tussen één en twee uur, drink één dosis per uur. Voor trainingen van 2 tot 3 uur, drink twee doses per uur of wissel ze af met gels.

Ingrediënten (Wildberries): Dextrose [51%], fructose [25%], maltodextrine [8%], L-leucine, zuurteregelaar (citroenzuur), magnesiumcitraat, L-isoleucine, L-valine, Glutapep® (alanylglutamine) [1,2%], natriumcitraat, antiklontermiddel (siliciumdioxide), gejodeerd zeezout, aroma, kleurstof (anthocyanidines). Geproduceerd in faciliteiten waar soja, gluten, eieren en vis worden verwerkt, dus het kan sporen van deze stoffen bevatten.

 

Ingrediënten (Lemon): Dextrose [51%], fructose [25%], maltodextrine [9%], L-leucine, zuurteregelaar (citroenzuur), magnesiumcitraat, L-isoleucine, L-valine, Glutapep® (alanylglutamine) [1.2%], natriumcitraat, antiklontermiddel (siliciumdioxide), gejodeerd zeezout, aroma, kleurstoffen (chlorofyl en chlorofylline-kopercomplexen, bèta-caroteen). Geproduceerd in faciliteiten waar soja, gluten, eieren en vis worden verwerkt, dus het kan sporen van deze stoffen bevatten.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,84 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,83 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,83 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,84 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl