GoldNutrition Nutri Coffee - 250 gram - Tijdens de inspanning

GoldNutrition Nutri Coffee - 250 gram

Prijs: €19,99 €21,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Nog 7 op voorraad

Tijdelijk uitverkocht

GoldNutrition Nutri Coffee is een drank op basis van koffie, cacao, MCT's (middellange keten triglyceriden), aminozuren, vezels en superfoods, ontworpen om je dagen een energie- en focusboost te geven!

Deze koffie bevat geen toegevoegde suikers en heeft een verzadigend effect door de hoge vezel- en eiwitgehaltes. Het combineert cafeïne met MCT's (gunstige vetten vanwege hun samenstelling van middellange ketenvetzuren), die de stofwisseling activeren en een goede hulp zijn bij gewichtsbeheersing. Het bevat ook Curcuma en zwarte peper, wat de gunstige eigenschappen voor het lichaam versterkt en het omtovert tot een echt functionele koffie.

Voordelen van de Ingrediënten:

Cafeïne verbetert alertheid.
MCT's fungeren als een energiebron, worden snel gemetaboliseerd en accumuleren niet als vet, wat positief bijdraagt aan gewichtsbeheersing.
Inuline en psylliumvezels bieden een verzadigend effect.
Cacao heeft een hoog polyfenolgehalte.
Kurkuma heeft ontstekingsremmende effecten, en in combinatie met zwarte peper worden deze effecten versterkt.

Deze koffie is geschikt voor allerlei mensen, of het nu gaat om atleten, studenten, mensen met een actieve levensstijl of koffieliefhebbers die hun stofwisseling willen versnellen, onmiddellijke energie willen leveren, een gezond dieet willen behouden en hun concentratieniveau op een gezonde en veilige manier willen verbeteren. Vanwege zijn stimulerende werking op de stofwisseling, ontstekingsremmende eigenschappen en positieve invloed op de darmflora door prebiotische vezels, glycine en kurkuma, is deze koffie interessant voor diegenen die hun gewicht willen beheersen.

Voordelen van Nutri Coffee:

Stimuleert de stofwisseling
Levert directe energie
Verbetert concentratieniveaus

Hoe te Gebruiken:

Het hoofddoel van deze formule is om regelmatig onderdeel te worden van het ontbijt van de consument. Het kan echter op elk moment van de dag worden ingenomen, behalve 's nachts als de persoon gevoelig is voor cafeïne. Voeg 2 eetlepels (15 g) toe aan 100-150 ml heet water, melk of een plantaardige drank, schud goed en serveer. Na opening binnen maximaal 2 maanden consumeren.

Ingrediënten: MCT 80% Poeder (niet-gehydrogeneerde kokosolie, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, antiklontermiddel (siliciumdioxide)) [30%], glycine, cacaopoeder [20%]*, gevriesdroogde koffie [10%], Fibruline™ instant (cichorei-inuline), Psyllium Poeder (Plantago Ovata, Schors)*, Smaakstof, Kurkuma Poeder (Curcuma longa, Wortel)* [1,5%], Cafeïne Anhydrous [0,3%], Zwarte Peper Poeder (Piper nigrum, Vrucht)* [0,1%], zoetstof (sucralose). Kan sporen van gluten, melk, boomnoten, sesam en sulfieten bevatten.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,99 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl