Victus Sports Nutrition Water Vegan - 800 gram - Hersteldrank - Na de inspanning

Victus Sports Nutrition Water Vegan - 800 gram

Prijs: €29,39 €34,95 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Tijdelijk uitverkocht

Nutrition Water Vegan is een unieke vegan hersteldrank, ontwikkeld om sporters op een gezonde manier te helpen herstellen na een intensieve training of wedstrijd. Dat doen we door een complete mix van eiwitten van pompoenzaad, koolhydraten, vitaminen en mineralen, BCAA’s en meer. Ook hebben we een Active Collagenboost ontwikkeld, die de natuurlijke aanmaak van collageen in het lichaam stimuleert.

  • Geen dikke shake, maar een verfrissende drank
  • Active Collaboost Vegan®
  • 18 gram pompoenzaad eiwitten
  • 18 gram koolhydraten, voor snelle energie
  • 0,4 gram zout, voor betere hydratatie
  • 24 verschillende vitamines & mineralen
  • Extra BCAA’s toegevoegd
  • Geen toegevoegde suikers of vetten 
  • Geen lactose, gluten of andere allergenen

Nutrition Water Vegan bevat de volgende voedingsstoffen:

  • Koolhydraten

Koolhydraten leveren energie. Wanneer je hiervan te weinig binnenkrijgt, gebruikt je lichaam andere energiebronnen zoals spiereiwit. Als bron van deze koolhydraten gebruiken wij geen suiker maar mais.

De 16 gram koolhydraten maken Nutrition Water isotoon. Daarnaast dragen koolhydraten bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en uitputting van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid.

  • Elektrolyten / vitamines & mineralen

Vitamines zijn micronutriënten die niet of onvoldoende door je lichaam zelf gemaakt kunnen worden. Daarbij zijn ze essentieel voor ondersteuning van je gezondheid. Vitamines zijn geen directe bron van energie maar zijn cruciaal voor de energiestofwisseling. Voldoende inname van vitamines is van belang om sport prestaties te bevorderen. Dit komt doordat de activiteit van de stofwisselingsprocessen in je lichaam toeneemt tijdens fysieke inspanning. De vitamines uit de Vitablend zijn van belang voor een grote hoeveelheid processen in het lichaam.

Ook mineralen kunnen niet door je lichaam zelf aangemaakt worden en leveren op zichzelf geen energie. Daarentegen spelen mineralen een hele belangrijke rol bij de vorming van lichaamsweefsels (bv. calcium is belangrijk voor het vormen van botten), bij het in stand houden van de vochtbalans (bv. kalium en natrium voor de intra- en extracellulaire vloeistof ruimte) en bij de signaaloverdracht van zenuw- en spierweefsel.4 De mineralen die je lichaam nodig heeft zijn calcium, magnesium, fosfor, kalium, natrium en chloor.

Nutrition Water bevat 24 andere vitamines en mineralen: Vitamine A (33%*), vitamine D3 (33%*), vitamine E (33%*), vitamine K (33%*), vitamine C (833%*) , thiamine (B1) (33%*), riboflavine (B2) (33%*), niacine (B3) (33%*), pyridoxine (B6) (33%*), foliumzuur (B11) (33%*), vitamine B12 (33%*), biotine (33%*), pantotheenzuur (B5) (33%*), fosfor (33%*), ijzer (66%*), zink (33%*), koper (33%*), mangaan (33%*), selenium (33%*) en chroom (33%*).

  • Vegan Pumpkin Seed eiwitten

De eiwitten gebruikt in Nutrition Water® Vegan zijn afkomstig van de voedingsstof-rijke zaden van de pompoen. Door de zaden voorzichtig tot een poeder te malen, kun je genieten van een veelzijdige en zeer goed verteerbare, gluten-, soja- en zuivelvrije bron van plantaardige eiwitten die alle 9 essentiële aminozuren bevat, evenals een breed scala aan andere voedingsstoffen die van nature in pompoenpitten voorkomen. Met meer dan 60% plantaardig eiwitgehalte is het een geschikte eiwitbron voor vegetariërs en veganisten, maar voor iedereen aan te bevelen!

  • Extra BCAA

Omdat zowel Nutrition Water als Nutrition Water Vegan zijn ontwikkeld voor en door sporters, is het belangrijk dat het spierherstel wordt bevorderd na de work-out. Hierom hebben we eiwitten met extra BCAA’s toegevoegd in de snel opneembare 2:1:1 formule.

  • Active Collaboost Vegan

Naarmate je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen in je lichaam af. Collageen is een dierlijk product en wordt gewonnen uit vis of rund. Nutrition Water Vegan bevat in plaats van deze dierlijke eiwitten de Active Collaboost Vegan®. Zodat personen die een vegetarisch of vegan dieet volgen alsnog van een plantaardig alternatief kunnen genieten.

De unieke formule van Active Collaboost Vegan®bestaat uit een combinatie van,L-Glycine,L-Valine,L-Leucine,L-Isoleucine,L-Proline,L-Lysine, ActiveC®Calcium Ascorbaat & Acerola extract (25% vitamine C). In de formule van Nutrition Water Vegan zit ook het aminozuur arginine. Dit aminozuur is toegevoegd om het effect van Active Collaboost te ondersteunen. Arginine is een voorloper van het aminozuur proline, een belangrijke bouwsteen van collageen. Arginine wordt via een andere route dan proline opgenomen, waardoor er meer bouwstenen van collageen in het lichaam kunnen worden opgenomen.

Reviews

Een goede review:

  • Is ter zake en gaat met name over het product
  • Geeft minimaal één plus- en/of verbeterpunt
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden

Je review wordt niet geplaatst bij:

  • Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin
  • Zinnen in hoofdletters of andere afleidende zaken
  • Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL's
  • Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten

Schrijf een review

Bekijk ook

Winaar Fietssokken Nederlandse vlag

Winaar RWB sokken zijn comfortabele sokken met de kleuren van de Nederlandse vlag, en ze zorgen voor een heerlijke verkoeling van je voeten dankzij de ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Full White Fietssokken - Zwart label

Winaar Full White zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven garen ...

Prijs: €14,69 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Wit

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur wit en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het geweven ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht
Winaar Champ Fietssokken - Wereldkampioen - Zwart

Winaar Champ Wereldkampioen zijn comfortabele sokken in de kleur zwart en bieden je voeten een heerlijke verkoeling dankzij de unieke structuur. Het ...

Prijs: €15,67 €15,99
Bekijk dit product
Tijdelijk uitverkocht

Meer sokken ‣

Wielervoeding.nl werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.nl

Webwinkel door Manieu.nl